Αίτημα προκειμένου να διενεργηθεί δεύτερη τοξικολογική εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών στον 44χρονο που σκότωσε σε τροχαίο τον 22χρονο Παναγιώτη σε δρόμο της Κρήτης κατέθεσε η οικογένειά του παλικαριού.
Το αίτημα κατατέθηκε από τον δικηγόρο των στενών συγγενών προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο δράστης είχε στο αίμα του και άλλες ουσίες. Όπως είχε γίνει γνωστό ο 44χρονος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ είχε καταναλώσει και ψυχοτρόπες ουσίες.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Χανίων ο πατέρας του νεαρού, Αντώνης Καρατζής ανέφερε:
«Είμαστε σε αναμονή της δεύτερης τοξικολογικής ανάλυσης. Το παιδί μου φορούσε ζώνη, οδηγούσε κανονικά. Το παιδί οδηγούσε μέχρι 1,5 μέτρο από τη διαχωριστική λωρίδα. Όταν αντιλήφθηκε τον κίνδυνο φρενάρισε και επιχείρησε να κάνει ένα ελιγμό προς τα δεξιά, αλλά δεν πρόλαβε».
Δείτε παλιότερο θέμα: