Τον… Χάρο με τα μάτια της είδε μία 53χρονη, όταν ο 38χρονος σύντροφός της την ξυλοφόρτωσε και στη συνέχεια επιχείρησε να της προκαλέσει ασφυξία με μαξιλάρι!
Το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Κοντόκαλι της Κέρκυρας και η γυναίκα, με καταγωγή από τη Γεωργία, έσπευσε λίγες ώρες αργότερα να το καταγγείλει στις Αρχές.
Όπως υποστήριξε, η ίδια είχε πάει με τον σύντροφό της -επίσης αλλοδαπό- σε νυχτερινό μαγαζί με σκοπό να διασκεδάσουν και στη συνέχεια επέστρεψαν στο σπίτι τους, χωρίς τίποτα να προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.
Ξαφνικά, και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, άρχισαν να καβγαδίζουν και τότε ο 38χρονος άρχισε να τη χτυπάει με γροθιές στο πρόσωπο, στο
σώμα και στα χέρια, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.
Αμέσως άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με συνέπεια ο νταής να φοβηθεί και να τραπεί σε φυγή.
Τελικά, μετά την καταγγελία της 53χρονης, συνελήφθη κι οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή, ενώ σήμερα πρόκειται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.
Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε και στον Κασλά της Κοζάνης, χθες το πρωί, όταν μία 31χρονη επιτέθηκε στον σύντροφό της με μαχαίρι, έπειτα απόέντονο καβγά που ξέσπασε ανάμεσά τους. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας, που συνέλαβαν το ζευγάρι και σε βάρος του σχημάτισαν δικογραφία. Η γυναίκα αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ο σύντροφός της την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.
Πηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία»
Διαβάστε επίσης: