Λαμπρή αλλά… κεκλεισμένων των θυρών ήταν η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας (video)

Must Read

Η τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία κάτω από πρωτοφανείς συνθήκες διατηρώντας όμως κάθε λαμπρότητα και επισημότητα!

Δυστυχώς, ο κορωνοϊός έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις και έχει σπείρει τον φόβο σε πολλούς ανθρώπους με αποτέλεσμα να λαμβάνονται αυστηρά μέτρα προστασίας! Έτσι, λοιπόν, οι θεατές της τελετής αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δεν ξεπερνούσαν σε αριθμό τους 100 μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, ο Ιάπωνας απεσταλμένος του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» κ.ά.

Εκτός από το γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο, είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι οι καρέκλες των καλεσμένων ήταν τοποθετημένες σε απόσταση η μία από την άλλη ώστε να αποφευχθεί οποιοδήποτε επιπλέον ανεπιθύμητο κρούσμα!

Πρώτη λαμπαδηδρόμος είναι η δις ολυμπιονίκης της σκοποβολής Άννα Κορακάκη. Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού η λαμπαδηδρομία θα διεξαχθεί με διαφορετικό τρόπο για τον οποίο έχουν δοθεί οδηγίες.

«Σχετικές οδηγίες έχουν δοθεί και στους λαμπαδηδρόμους για το ταξίδι της Φλόγας επί ελληνικού εδάφους που αρχίζει αμέσως μετά την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, ενώ διαρκής είναι και η επικοινωνία με τους Δήμους των πόλεων που θα περάσει η Φλόγα, προκειμένου να εξελιχθεί η Λαμπαδηδρομία χωρίς προβλήματα και κυρίως να προβληθεί η χώρα μας στο εξωτερικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Όταν την τελευταία στιγμή αναλαμβάνονται πρωτοβουλίες για αλλαγή όλης αυτής της τιτάνιας προσπάθειας που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, η ενέργεια αυτή μόνο πρόβλημα μπορεί να προκαλέσει στις εκδηλώσεις που προβάλλουν τη χώρα διεθνώς και βγάζουν προς τα έξω, την καλύτερη εικόνα της Ελλάδας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι αποφασισμένη να φέρει εις πέρας αυτήν την αποστολή, χωρίς να διακυβεύσει στο ελάχιστο την υγεία των πολιτών», επεσήμανε ο κ. Βασιλειάδης.

https://www.youtube.com/watch?v=opZE_h7UjNU

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This