Φάμελλος: Να αποκαλυφθεί ο εντολέας του μπαζώματος όσο ψηλά και αν βρίσκεται

Must Read

Ποινική εμπλοκή ακόμη και του πρωθυπουργού στη συγκάκλυψη του εγκλήματος των Τεμπών «έδειξε» ο Σωκράτης Φάμελλος σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής. «Πρώτη μας υποχρέωση να έρθει ο Κ. Μητσοτάκης να απολογηθεί και να λογοδοτήσει εδώ στη Βουλή», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στην προανακριτική που θα συσταθεί, πρόσθεσε: «είμαστε ξεκάθαροι. Θα διερευνηθούν όλα τα πιθανά αδικήματα και όλοι οι πιθανοί εμπλεκόμενοι. Και θα αποκαλυφθεί και ο εντολέας του μπαζώματος όσο ψηλά και αν βρίσκεται».

«Υλοποιείται εδώ και δύο χρόνια ένα σχέδιο συγκάλυψης που συντονίζεται μέσα από το Μαξίμου», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «όσο και αν προσπαθήσατε να κρύψετε την αλήθεια αυτή σας κυνηγάει ως Ερινύα. Η κυβέρνηση της ΝΔ είναι υπόλογη για όλα αυτά. Ο Κ. Καραμανλής που χειροκροτούσατε! Και ο Κ. Μητσοτάκης που ήταν ενήμερος!».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ «πέρα από το έγκλημα της σύγκρουσης και της έκρηξης – που ακόμα δεν έχει εξηγηθεί η αιτία της – υπάρχει και το έγκλημα της συγκάλυψης που αυξάνει κατά πολύ την κοινωνική αντίδραση και αγανάκτηση».

Ο Σ. Φάμελλος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει κοινή κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης, «όπως δυσπιστεί η κοινωνία να δυσπιστεί και η Βουλή». «Άκουσα σήμερα τον Ν. Ανδρουλάκη να μιλάει επιτέλους για κατάθεση πρότασης δυσπιστίας την επόμενη εβδομάδα. Τον καλωσορίζουμε έστω και με καθυστέρηση. Πλέον μπορούμε να προχωρήσουμε μετά την προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε πρόταση μομφής, έχοντας και νωπό το μήνυμα των πολιτών από τις αυριανές συγκεντρώσεις. Με συνεννόηση των προοδευτικών δυνάμεων, όπως οφείλουμε, μακριά από μικροκομματικές τακτικές και κομματικούς εγωισμούς», είπε.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της κυβέρνησης στις συγκεντρώσεις ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «επειδή φοβάστε την κινητοποίηση ο Κ. Μητσοτάκης μίλησε για προσπάθεια μετατροπής του συλλογικού πένθους σε νέο διχασμό. Ως εδώ! Δεν ευθύνονται τα κόμματα της αντιπολίτευσης, δεν ευθύνονται οι συγγενείς των θυμάτων, δεν ευθύνονται οι πολίτες που κατεβαίνουν στο δρόμο. Οι δικές σας επιλογές και μεθοδεύσεις έχουν προκαλέσει την αντίδραση της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μητσοτάκης …δεν γνώριζα και δεν όφειλα να γνωρίζω …να τον χαίρεστε οι δεξιοι και όλοι εσείς που βρίζετε τους συγγενείς. Σκατοψυχοι

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This