Σκάνε από τη ζέστη δικαστικοί και εκλογικοί αντιπρόσωποι

Χωρίς κλιματισμό και ανεμιστήρα πολλά εκλογικά κέντρα

Must Read

«Λιώνουν» από τη ζέστη οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών σε πολλά εκλογικά τμήματα, τα οποία δεν διαθέτουν κλιματισμό, ούτε καν ανεμιστήρες, παρά τις συνθήκες καύσωνα που επικρατούν και σήμερα

Σε κάποιες περιπτώσεις χρειάστηκε να φέρουν από το σπίτι τους ανεμιστήρα οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, οι οποίοι έβλεπαν ότι ουδείς από τον Δήμο που είχε τη σχετική αρμοδιότητα, είχε φροντίσει να εξασφαλίσει ανθρώπινες συνθήκες διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.

Όταν μάλιστα, γνωστή δικηγόρος που είναι δικαστική αντιπρόσωπος διαμαρτυρήθηκε στο Δημαρχείο για την κατάσταση που επικρατεί, η απάντηση που -όπως κατήγγειλε- εισέπραξε ήταν: «Άμα θέλετε, διαφορετικά καλέστε την έφορο να σας αντικαταστήσει μία υπάλληλος…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This