Αδιανόητες σκηνές! Έδιωξαν με αύρες τους πολίτες που επέστρεψαν για να διαδηλώσουν ειρηνικά

Το συγκεντρωμένο πλήθος στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φωνάζει «Παραιτήσου» με τα χέρια σηκωμένα

Must Read

Σοκάρουν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο Σύνταγμα. Δυνάμεις των ΜΑΤ διέλυσαν τους διαδηλωτές για τα Τέμπη, οι οποίοι είχαν επιστρέψει έξω από την Βουλή και παρέμεναν ειρηνικά στο σημείο. Με σαφή εντολή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ελληνική Αστυνομία έριξε νερό με τους Αίαντες προς το συγκεντρωμένο πλήθος για να απομακρύνει τους πάντες και να αδειάσει η περιοχή από κόσμο.



 

Επιπλέον, οι αστυνομικοί έριξαν απρόκλητα χημικά στους νέους και νέες που διαμαρτύρονταν με τα χέρια σηκωμένα, προκειμένου να δείξουν ότι δεν συνιστούν απειλή για την δημόσια τάξη.



Παρά τις συντονισμένες προσπάθειες της Αστυνομίας να αδειάσει το Σύνταγμα από τους διαδηλωτές, αυτοί επιστρέφουν πεισματικά για να συνεχίσουν την ειρηνική διαμαρτυρία, καθώς το διακύβευμα της σημερινής ημέρας, 28η Φεβρουαρίου, είναι οι 57 νεκροί και το έγκλημα που προηγήθηκε της συγκάλυψης!

Το συγκεντρωμένο πλήθος στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη φωνάζει «Παραιτήσου» με τα χέρια σηκωμένα.



 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Η κυβέρνηση που είναι? Που ειναι ο Χρυσοχοΐδης? Ο Μητσοτάκης τι έχει να πει για την εικόνα της αστυνομίας? Θα αναλάβει κανεις την ευθυνη γι’αυτό που είδαμε όλοι? ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

  2. Έζησα παιδί τις πορείες του πολυτεχνείου, αυτό που είδα σήμερα δε διέφεραι καθόλου. Μια ζωή ζω στη μεταπολίτευση και αυτό είναι το καλλίτερο που έκαμαν τα χαϊβάνια. Έπρεπε να μπαίνατε βουλή να πιάσετε όλο το επιτελείο, δημόσια εκτέλεση με γκιλοτίνα στο Σύνταγμα.

    • Αυτό είναι το βασικότερο πρόβλημα των νεοελλήνων. Ζητούν και περιμένουν από τους άλλους να κάνουν πράξη αυτά που επιθυμούν διακαώς οι ίδιοι. Μετά βέβαια, μπορεί να βρεθούν μαζί με το υπόλοιπο πλήθος στην πλατεία και να φωνάζουν «άρον άρον σταύρωσον αυτόν».

  3. Η Χούντα των Συνταγματαρχών ήταν λύκειο μπροστά στη σημερινή Χούντα Μητσοτάκη! Και επίσημα ΝΕΆ ΔΙΚΤΑΤΟΡΊΑ!

  4. Εδώ μετέφεραν ξυλόλιο με κρατικά τραίνα, με εντολές από το Πρωθυπουργικό γραφείο.
    Εδώ τρέχαν να καλύψουν χαράματα τα ίχνη των μαφιόζων φίλων τους, πριν τους κλείσουν το στόμα.
    Εδώ εξαφάνισαν ολόκληρο βαγόνι με νοεθευμένα
    Εδώ ‘πέθαναν’ δυο μάρτυρες, κι απήχθη και δολοφονήθηκε γιος εμπλεκόμενης

    Στις αύρες θα κολλήσουν;
    Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες του κοινού ποινικού

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This