Τον θυμό και την οργή της για το γεγονός πως δεν έχει αποδοθεί ακόμα δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών εξέφρασε η Σταυρούλα Καψάλη, η οποία βρισκόταν στο έκτο βαγόνι και επέζησε από την τραγωδία.
«Η οργή είναι τεράστια. Είμαι θυμωμένη. Παρακολουθώ συνεχώς τις πληροφορίες. Μόνο αν δικαιωθούν οι νεκροί, θα ησυχάσουμε όλοι», ανέφερε σε συνέντευξή της σήμερα το πρωί στο OPEN.
Η κ. Καψάλη βρισκόταν χθες, την ημέρα των μεγάλων συγκεντρώσεων, στα Τέμπη.
Σχολιάζοντας τις κινητοποιήσεις ανά την Ελλάδα είπε πως ο κόσμος πλέον έχει εξαγριωθεί:
«Ήταν από τη μία το συναίσθημα της θλίψης και από την άλλη οι εικόνες σε όλη την Ελλάδα. Ήταν από τη μία η θλίψη και από την άλλη η χαρά για τον κόσμο που ξεσηκώθηκε. Δεν υπάρχει πια το να μείνουμε σπίτι και να διαδηλώσουμε βουβά. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος».
Η ίδια είπε πως αντιμετωπίζει προβλήματα με τον ύπνο μετά την τραγωδία και χρειάζεται να παίρνει αγωγή. «Δεν θα μπορούσα να συγχωρέσω ποτέ αυτό που έγινε. Κανένας άνθρωπος δεν έχει δικαίωμα στη ζωή και στο σώμα άλλου ανθρώπου», κατέληξε.
Εκδήλωση για την Κλαούντια Λάτα
Μια εκδήλωση μνήμης πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο σιδηροδρομικό σταθμό Λάρισας στην μνήμη της Κλαούντιας Λάτα η οποία έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.
Το παρών έδωσαν μέλη της οικογένειας της αδικοχαμένης νεαρής, ανάμεσα στους οποίους και η μητέρα της, Άλμα Λάτα καθώς και πλήθος κόσμου.
Σε ένα σημείο του σιδηροδρομικού σταθμού οι παρευρισκόμενοι άφησαν λουλούδια ενώ με κεριά σχημάτισαν τα γράμματα «Κλάου» καθώς και τον αριθμό 57.
Δείτε επίσης:
Απονομιμοποιημένη κυβέρνηση στα μάτια του ελληνικού λαού
Η επόμενη μέρα: Εκκωφαντικό το μήνυμα των πολιτών για δικαιοσύνη για τα Τέμπη!