Στην ραδιοφωνική της συνεργασία με τον Χρήστο Φερεντίνο αλλά και στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε η Κατερίνα Καραβάτου.
Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Buongiorno» είπε:
«Με τον Χρήστο Φερεντίνο θα μπορούσα να κάνω πολλά πράγματα, του έχω εμπιστοσύνη και μου φέρεται καταπληκτικά. Είναι ένας καταπληκτικός παρουσιαστής και υπέροχος άνθρωπος. Δεν έχω κανένα παράπονο από τη συνεργασία μας».
Το προηγούμενο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει φήμες πως οι δύο παρουσιαστές είχαν έρθει πιο κοντά, οι οποίες, όμως διαψεύστηκαν. Τότε η Κατερίνα Καραβάτου είχε αναφέρει: «Δεν με απασχολούν καθόλου τα δημοσιεύματα και αν δεν αφορούσαν έναν άμεσο συνεργάτη μου που είναι ο Χρήστος δεν τα σχολιάζω και ποτέ. Δεν υπάρχει καμία τέτοια σχέση, οπότε δεν έχω κάτι να κρύψω, απλά δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Επειδή έχω τα δύο παιδιά μου που δεν είναι τόσο μικρά για να μην διαβάζουν, δεν θέλω να αναφέρομαι στις φήμες για την προσωπική μου ζωή».
Σχετικά με το αν υπάρχουν εξελίξεις στην προσωπική της ζωή τώρα ανέφερε:
«Αν είναι να πω κάτι για την προσωπική μου ζωή, θα το πω μόνη μου στον χρόνο που εγώ θα επιλέξω και έχει να κάνει με θέματα οικογενειακά».
Δείτε το βίντεο:
Ήδη κάνεις πολλά πράγματα μαζί τπυ. Παίζετε την μακριά γαϊδούρα.