Δημοσκόπηση: Πιστεύετε ότι ο πρωθυπουργός έχει προσωπική εμπλοκή στο έγκλημα των Τεμπών;

Must Read

Η αποκάλυψη του «e-mail Τριαντόπουλου» για την αλλοίωση του τόπου εγκλήματος στα Τέμπη με το πρωθυπουργικό γραφείο στους αποδέκτες αυτού, πληθαίνουν τα ερωτήματα για τις επί διετία προσωπικές παρεμβάσεις του πρωθυπουργού.

Τώρα που οι ισχυρισμοί του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το έγκλημα των Τεμπών καταρρίπτονται, δημιουργούνται ερωτήματα για την σπουδή και την σκοπιμότητα της προσωπικής του έκθεσης στην υπόθεση των Τεμπών.

Εσείς τι πιστεύετε;

Σημείωση: Μπορείτε να ψηφίσετε μόνο μία φορά. Το σύστημα για λόγους ασφάλειας σας επιτρέπει μόνο μία ψήφο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. “Με αυτά που γνωρίζω σήμερα δεν θα έλεγα αυτά τότε”

    “Το γλέντι στην Ικαρία Διήρκεσε μόνο 15 λεπτά και την μάσκα την έβγαζα μόνο όταν άνοιγα το στόμα μου”

    “Δεσμεύτηκα όμως ότι θα μείνω σταθερός στο εθνικό καθήκον “Το δικαίωμα της Ελλάδας για βέτο στην ένταξη των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ενωση δεν πρόκειται να το απεμπολήσω”

    • Χαχαχαχα! Άγιος άνθρωπος η -φτου να μην τον ματιάσουμε- πρωθυπουργάρα μας. Δεν μπορείς να φαντασθείς πόσο δύσκολο είναι να βρεθεί η αλήθεια. Επειδή όλοι λένε ψέματα και παραμυθιάζουν τον κόσμο.

  2. Είναι διαχρονικά αναμεμειγμένοι μέσα στην σαπίλα, τα σκάνδαλα, τις αρπαχτές, την βρωμιά, την εθνοπροδοσία, την ανηθικότητα οι Μητσοτάκηδες οικογενειακώς, ο Κούλης είναι υπόλογος ΚΑΙ για το έγκλημα των Τεμπών 1000% όπως και για άλλες κινήσεις του εναντίον των Εθνικών συμφερόντων, ο κατάλογος είναι μακρύς…

  3. ..
    Θα του κάνετε μύνηση;
    Θα κατέβετε σε συλλαλητήριο;
    Θα πάτε στον Αρειο πάγο;
    Θα κάνετε δημοψήφισμα;
    Θα πείτε και καμιά εθνο πατριωτική μ@λακία παραπάνω στα σόσιαλ ;
    Θα κάνετε μπότοξ;
    Θα βάλετε τα δυνατά σας και θα κλάσετε όλι μαζί;..

  4. Αυτές οι δημοσκοπήσεις, ποιά η χρήση τους? Έτσι απλά για να βλέπουμε, για ποιόν ακριβώς λόγο γίνονται?

    • Στην κάλπη ΝΑΙ ! να πάμε, αλλά να κάνουμε τί ;
      Αφού την τελευταία στιγμή θα βγεί πάλι κάποιος και θα μας πει “λεφτά υπάρχουν” ή ότι άλλο μας αρέσει να ακούσουμε σαν γίδια που είμαστε και θα τα κάνουμε και πάλι νουμί καπέλο.

      Αφού όποιον προεκλογικά μας πεί τι πρέπει να κάνουμε, χωρίς υποσχέσεις, χωρίς “ΘΑ” και λαγούς με πετραχήλια, τον κράζουμε αμέσως κουρασμένο, πιτόγυρο, μπριτζόλα και κάθε είδους άλλη λαμακία που θα μας βάλει η διαπλοκή στο στόμα.

      Μα καλά ρε Αντώνη, πρωτάρα είσαι ;

  5. Μπα δεν νομίζω …εγώ πιστεύω τον Άδωνη , τον Βορίδη και τον Πλεύρη. Είναι πιστοί χριστιανοί και πατριώτες που πολεμούν τους αναρχικούς και κομμουνιστές για να προστατεύσουν την δημοκρατία. Εκτελούν θεάρεστο έργο ,το λένε και πολλοί ιερείς στις εκκλησίες. Άλλωστε το έχουμε πει φταίει ο Τσίπρας και ο Πουλάκης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This