H Δανάη Μπάρκα έκανε pole dancing με τακούνια

Η παρουσιάστρια προσπαθεί να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής

Must Read

Με φόντο τη χαμηλή τηλεθέαση και το αβέβαιο μέλλον της στη νέα σεζόν, η Δανάη Μπάρκα προσπαθεί να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της.

Σε νέο απόσπασμα που αφορά διάφορε προκλήσεις, η παρουσιάστρια του mega, δοκίμασε να κάνει pole dancing έχοντας δίπλα της και προπονήτρια.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε ότι ήταν το πιο δύσκολο challenge ενώ όταν τελικά τα κατάφερε και ανέβηκε στον στύλο με ψηλοτάκουνα παπούτσια, αποφάσισε να ασχοληθεί περαιτέρω με το άθλημα.



Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This