Αυτοπυρπολήθηκε άντρας στην Καστοριά

Must Read

Ένας ηλικιωμένος άνδρας περίπου 70 ετών αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του βάζοντας φωτιά στον εαυτό του στο χωριό Κρανοχώρι της Καστοριά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο αυτόχειρας το πρωινό του Σαββάτου 15 Μαρτίου έλουσε το σώμα του με εύφλεκτο υγρό και προχώρησε στην απονενοημένη πράξη, με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με το τραγικό αυτό γεγονός που έχει βυθίσει σε πένθος την τοπική κοινωνία του Κρανοχωρίου είναι συνταρακτικές.

Συγκεκριμένα, ένας κάτοικος της περιοχής εντόπισε τον αυτόχειρα την ώρα που βρισκόταν τυλιγμένος στις φλόγες και έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν και οι αρμόδιες αρχές.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη σοβαρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, όπου οι γιατροί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης όπου δυστυχώς κατέληξε στα τραύματα του. Τα αίτια που οδήγησαν τον άτυχο άνδρα στην απονενοημένη πράξη παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This