Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε κατάστημα με ηλεκτρονικά κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ισόγειο πολυκατοικίας του κέντρου της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Γ΄ Σεπτεμβρίου.
Το κατάστημα δυστυχώς καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά αν και από την πρώτη στιγμή έσπευσε η πυροσβεστική για να τη θέσει υπό έλεγχο.
Η φωτιά ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο στην επιχείρηση, ενώ οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα μπαλκόνια του 2ου ορόφου χωρίς να τραυματιστεί κανένας ένοικος. Λόγω των καπνών και της πυρκαγιάς, οι αρχές προχώρησαν στη διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων για τουλάχιστον μία ώρα.
Στο σημείο επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα αλλά δυστυχώς από το κατάστημα έμειναν μόνο στάχτες.
#Πυρκαγιά σε κατάστημα επί της οδού 3ηςΣεπτεμβρίου στην Αθήνα. Επιχειρούν 15 #πυροσβέστες με 5 οχήματα καθώς και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) March 19, 2025
3ης Σεπτεμβρίου αριθμός 156. ZG ζηταgadget.