Η κόρη της Μπριζίτ Μακρόν, Τιφανί Οζιέ, είναι ζευγάρι με γνωστό αμφιλεγόμενο παρουσιαστή που έχει ασκήσει έντονη κριτική στο παρελθόν στον Εμμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με το Paris Match.
Ο έρωτας γεννήθηκε στα τηλεοπτικά πλατό μιας και η γνωστή δικηγόρος βρέθηκε στην εκπομή του Σιρίλ Χανούνα τον Μάιο του 2024 για να παρουσιάσει το πρώτο της μυθιστόρημα.
Στη συνέχεια από τον Οκτώβριο του 2024, συμμετείχε ως σχολιάστρια στο πάνελ της εκπομπής του Χανούνα.
«Καθώς περνούσαν οι μήνες, το αμοιβαίο ενδιαφέρον μετατράπηκε σταδιακά σε οικειότητα, η οικειότητα σε έλξη, η έλξη σε ανάγκη να βλέπουν ο ένας τον άλλον και να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.
Τα τηλεφωνήματα ακολούθησαν τις συζητήσεις. Τα τηλεφωνικά ραντεβού ακολούθησαν τα δείπνα με φίλους . Κάτι συμβαίνει, και μπορεί να μην είναι μια αναλαμπή”, αποκαλύπτει το εβδομαδιαίο περιοδικό στη σημερινή του έκδοση.
Μόλις στις αρχές Μαρτίου η Τιφέν Οζιέ, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι έχει σχέση με τον παρουσιαστή της τηλεόρασης. “À Το Μέγαρο των Ηλυσίων έμεινε άναυδο”, αναφέρει το Paris Match, πριν διαβεβαιώσει ότι “ η Πρώτη Κυρία στηρίζει πάντα τα παιδιά της”.
Η Τιφέν Οζιέ το 2008 μοιράστηκε τη ζωή της με τον Αντουάν Σοτό, έναν 45χρονο γαστρεντερολόγο που εργάζεται στην περιοχή του Πατ-ντε-Καλέ. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά την Ελίζε που γεννήθηκε το 2014 και την Ορέλ που γεννήθηκε το 2016.
Τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, το περιοδικό Gala αποκάλυψε ότι η Τιφέν και ο Αντουάν έχουν χωρίσει λόγω «των δύσκολων προγραμμάτων τους, μεταξύ της Βόρειας Γαλλίας και του Παρισιού, με την Τιφέν να έχει πολύ δουλειά ως δικηγόρος και παράλληλα να συμμετέχει στην εκπομπή».
Για μεγάλο χρονικό διάστημα ο Σιρίλ Χανούνα μοιραζόταν τη ζωή του με την Εμιλί που είναι η μητέρα των δυο παιδιών του, της Μπιάνκα και του Λίνο ηλικίας 13 και 14 ετών αντίστοιχα. Η σχέση αυτή έληξε πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων, για να δώσει τη θέση της στη νέα, με την Τιφέν Οζιέ.
🚨 EXCLU PARIS MATCH – #CyrilHanouna et #TiphaineAuzière : l’amour inattendu 💞
Leur histoire est à lire cette semaine dans Paris Match, disponible dès aujourd’hui chez votre marchand de presse et dans notre lien en bio. pic.twitter.com/8wtt723l7d
— Paris Match (@ParisMatch) March 19, 2025