Χειροπέδες σε έναν οδηγό ταξί πέρασαν οι αστυνομικές αρχές στην Θεσσαλονίκη καθώς φέρεται να έκλεψε τσάντα πλάτης από 57χρονο.
Ο 46χρονος οδηγός φέρεται να βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και να αφαίρεσε την τσάντα από τον άνδρα επιβάτη πτήσης. Η τσάντα περιείχε δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ένα πορτοφόλι με 169 δολάρια Αμερικής και ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συλληφθείς μετέφερε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών και επισκευής κινητών τηλεφώνων στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με σκοπό να τους «ξεκλειδώσει» και να τους αναβαθμίσει, ενώ το πορτοφόλι με τα χρήματα και τα ακουστικά τα εναπόθεσε σε διάφορα σημεία του οχήματός του.
Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Ο 46χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα με την εις βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία για κλοπή.