Ξάνθη: Άγνωστοι με σιδηρόβεργες προκάλεσαν φθορές σε οχήματα

Δεν είναι η πρώτη φορά που βανδαλίζουν ΙΧ στην περιοχή

Must Read

Άγνωστοι στην Ξάνθη προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα επί της οδού Αδριανουπόλεως τα μεσάνυχτα Δευτέρας προς Τρίτη. Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, καταγράφηκαν φθορές σε πέντε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον δρόμο, με βανδαλισμούς σε τζάμια και καθρέπτες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κάτοικο που κατήγγειλε το συμβάν αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που άγνωστοι βανδαλίζουν οχήματα στην περιοχή. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ξύπνησε από τους θορύβους, αντίκρισε άγνωστους δράστες να κατεβαίνουν από μαύρο αυτοκίνητο και με σιδηρόβεργες αναίτια να προκαλούν φθορές στα οχήματα.

Στο σημείο έσπευσε η ομάδα Δίκυκλης Αστυνομίας (ΔΙ.ΑΣ.) μετά από κλήση στο «100» αναζητώντας τους δράστες, οι οποίοι είχαν τραπεί σε φυγή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα xronos.gr δεν υποβλήθηκε έγκληση στην Ελληνική Αστυνομία.

*Φωτογραφία xronos.gr

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This