Μπήκε για τα καλά στην οικογένεια της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και όλα δείχνουν πως αυτή η σχέση θα έχει μέλλον! Ο λόγος για τον Φίλιππο Μιχόπουλο, που ζει έναν μεγάλο έρωτα στον πλευρό της Κύπριας παρουσιάστριας!
Ο πρώην σύζυγος της Αθηνάς Οικονομάκου έχει αρχίσει να ζει πιο ελεύθερα τη σχέση του και να μην κρύβεται πια. Συγκεκριμένα, πριν από δύο μέρες η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πραγματοποίησε ένα λαμπερό πάρτι γενεθλίων για τα 40ά γενέθλια της σε μαγαζί της Λεμεσού, με την παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να μοιράζεται στιγμιότυπα από το πάρτι. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος.
«Στις στιγμές που κάνουν τη ζωή μας μαγική. ΥΓ.: Σας αγαπώ» ανέφερε σε ανάρτησή της η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το πάρτι της, μεταξύ των οποίων η πρώτη selfie της αγκαλιά με τον σύντροφό της. Ο επιχειρηματίας ήταν συνεχώς στο πλευρό της, ενώ είχε πολύ φιλικές σχέσεις με την οικογένειά της.
Στο πάρτι ήταν και τα δύο παιδιά της Κωνσταντίνας, η Αριάδνη και ο Νικόλαος, που τα απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, τον Κύπριο ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Αλεξάνδρου. Ο Φίλιππος Μιχόπουλος τα έχει γνωρίσει, καθώς πριν από λίγο καιρό είχαν εμφανιστεί όλοι μαζί σε καρναβάλι στη Λεμεσό.