Ο Νετανιάχου ελπίζει ότι ο Τραμπ θα μειώσει τους δασμούς εισαγωγής που έχουν επιβληθεί στα προϊόντα του Ισραήλ

Must Read

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι ελπίζει πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μειώσει τους δασμούς που έχουν επιβληθεί στο Ισραήλ, στη συνάντηση που αναμένεται να έχουν αύριο στον Λευκό Οίκο.

Μετά από μία νέα αιφνιδιαστική πολιτική δασμών που ανακοίνωσε ο Τραμπ, στα προϊόντα από το Ισραήλ που εισάγονται στις ΗΠΑ επιβάλλεται δασμός 17%.

Το Ισραήλ είναι ο στενότερος σύμμαχος των ΗΠΑ, αλλά και ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος σε επίπεδο κράτους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ ο Νετανιάχου πέρασε τις τελευταίες ημέρες επισκεπτόμενος την Ουγγαρία, ενώ αναχωρεί σήμερα για την Ουάσινγκτον, προκειμένου να έχει μία έκτακτη συνάντηση με τον Τραμπ, η οποία αναμένεται ότι θα πραγματοποιηθεί αύριο, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This