Άρπαξαν ΑΤΜ από σούπερ μάρκετ στη Γαστούνη και το έσυραν με αγροτικό

Must Read

Ξημερώματα Δευτέρας 7/4 στη Γαστούνη και ληστές τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε σούπερ μάρκετ, όταν επιχείρησαν να αρπάξουν ΑΤΜ.

Σύμφωνα με το patrisnews, όλα έγιναν λίγο μετά τις 3:30, όταν οι δράστες προσέγγισαν το κατάστημα με αγροτικό και χρησιμοποίησαν το όχημα ως «πολιορκητικό κριό» για να σπάσουν την τζαμαρία. Στη συνέχεια, έδεσαν το ATM, το έσυραν με το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν πριν προλάβει κάποιος να καταλάβει τι ακριβώς συνέβη.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών κι αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This