Γρηγόρης Αρναούτογλου: Δεν μπορώ να βάζω συνέχεια οξυγόνο, δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα

Must Read

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την εκπομπή του και ενώ καλεσμένος ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας μίλησε για το δικό του πρόβλημα και την ανάγκη για οξυγόνο κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής απευθυνόμενος στον καλεσμένο του είπε «Έχεις μπροστά σου έναν άνθρωπο, που έχω να κοιμηθώ καλά πέντε χρόνια. Χρησιμοποιώ οξυγόνο, που δεν είναι εύκολο. Η Νάνσυ μου λέει συνέχεια να βάλω το οξυγόνο. Εγώ δεν μπορώ να το βάζω συνεχώς, γιατί δεν είναι το πιο ευχάριστο πράγμα. Τη μάσκα δεν μπορούσα να τη βάλω κι έβαλα δύο σωληνάκια. Επειδή στον ύπνο σου η ποσότητα του αέρα ακούγεται σαν άνεμος, αυτό σε τρελαίνει κάποια στιγμή και θέλεις να το βγάλεις. Αυτά που περνάς, είναι πάρα πολύ δύσκολα και καταλαβαίνω αυτό που λες, γιατί έχω να κοιμηθώ πέντε χρόνια καλά».

Διαβάστε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This