Θεσσαλονίκη: Έσπασαν την εικόνα της Παναγίας με λοστό οι άγνωστοι που μπήκαν σε εκκλησία!

Ούτε ιερό, ούτε όσιο

Must Read

Μονάχα απέραντη οργή προκαλούν οι λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται από την διάρρηξη που έκαναν άγνωστοι στον Ιερό Ναό Παναγούδας στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες χρησιμοποίησαν λοστό για να ανοίξουν την πίσω πόρτα της εκκλησίας αφού προηγουμένως την κλωτσούσαν για να ανοίξει και να καταφέρουν να εισβάλλουν στο εσωτερικό.



Όταν μπήκαν στην εκκλησία έχοντας κρυμμένα τα χαρακτηριστικά τους δύο από τους τρεις δράστες βρέθηκαν μπροστά στην εικόνα της Παναγίας.

Χωρίς ιερό και όσιο ο ένας σηκώνει ένα λοστό και χτυπά με αγριότητα και μανία το προστατευτικό τζάμι της ιερής εικόνας. Όταν το τζάμι σπάει οι δράστες άρπαξαν τα χιλιάδες τάματα τα οποία είναι αξίας που αγγίζει τα 10.000 ευρώ!



(πηγή φωτογραφιών rthess.gr)

Δείτε επίσης:

Βίντεο με κουκουλοφόρους να βεβηλώνουν βυζαντινό ναό στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This