Στην «κυριακάτικη δημοκρατία» που κυκλοφορεί το Μεγάλο Σάββατο: Κινήσεις απελπισίας για να επιδιορθωθεί το τσακισμένο προφίλ του Μητσοτάκη

Μαζί με την εφημερίδα Επτά (+3) Ερωτήματα και απαντήσεις για την επταετία

Must Read

Αποκαλυπτική και αυτήν την εβδομάδα η «κυριακάτικη δημοκρατία».

Με την «κυριακάτικη δημοκρατία»: Επτά (+3) Ερωτήματα και απαντήσεις για την επταετία

Ήταν ο Παπαδόπουλος στα τάγματα ασφαλείας; • Ήταν οι Απριλιανοί μασόνοι; • Υπήρξε οικονομικό θαύμα; • Έμεινε αθωράκιστη η Ελλάδα ή η Κύπρος; • Μία καταγραφή και αποτίμηση των γεγονότων της ταραγμένης επταετίας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This