Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για κάθε παράνομο μετανάστη που θα πρέπει να απελαθεί από την χώρα

Must Read

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή του «δεν γίνεται» να λύνει στα δικαστήρια την υπόθεση καθενός από τους «εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους» μετανάστες που θέλει να απελάσει διότι αν το έκανε «χρειάζονταν, χωρίς υπερβολή, 200 χρόνια».

Ο Τραμπ διαβεβαίωσε πως κάνει «αυτό για το οποίο εκλέχτηκα», που είναι «να απελάσω εγκληματίες από τη χώρα μας» αλλά καταφέρθηκε για ακόμη μια φορά εναντίον των δικαστηρίων, τα οποία «μοιάζουν να μη θέλουν να το κάνω».

Διαβάστε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This