Παράταση για τα ακαθάριστα οικόπεδα!

Τι ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Must Read

Παράταση έως τις 15 Ιουνίου στην προθεσμία καθαρισμού οικοπέδων ανακοινώθηκε κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Την ανάγκη για παράταση περίπου 45 ημερών στις εργασίες καθαρισμού των οικοπέδων ανακοίνωσε ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, επικαλούμενος τις επικρατούσες κλιματολογικές συνθήκες. «Σωστά δόθηκε παράταση 45 ημερών ως τις 15 Ιουνίου» είπε ο Πρωθυπουργός και με έκκληση στους πολίτες ζήτησε «να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό καθαρισμών «στο πλαίσιο μιας συλλογικής προσπάθειας έναντι ενός φαινομένου που θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο στην αντιμετώπισή του». Όπως είπε, πέρυσι 700.000 καθάρισαν τα οικόπεδα και με αυτόν τον τρόπο προστάτευσαν τις περιουσίες τους και βοήθησαν την Πυροσβεστική στην καταπολέμηση των πυρκαγιών. Την 1η Μαΐου ξεκινά η αντιπυρική περίοδος, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού. Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι ο αριθμός των πυροσβεστικών δυνάμεων είναι φέτος μεγαλύτερος από ποτέ ενώ αυξάνεται και ο αριθμός των εθελοντών. 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This