Κυνική ομολογία από τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη ότι εργαζόταν στην εταιρεία Blue Skies που χρηματοδοτεί την προπαγανδιστική «Ομάδα Αλήθειας» ενώ ήταν αναπλ. εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ!
Σε ερώτηση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια μελό συνέντευξης σtην εκπομπή της Σκορδά Buongiorno, ο Κυρανάκης απάντησε για την αποκάλυψη ότι εργαζόταν στην Blue Skies: «Ναι, φυσικά ισχύει ότι ήμουν σε ιδιωτική εταιρεία όταν ήμουν και πολιτικό στέλεχος. Ήμουν κανονικά με ένσημα, πλήρωνα κανονικά τους φόρους μου».
Μάλιστα διερωτήθηκε με προκλητικό ύφος: «Είναι κάτι που πρέπει να απαγορεύεται ή να ερμηνεύεται αλλιώς; Δεν είναι κάτι κανονικό ένα πολιτικό στέλεχος να δουλεύει κιόλας στον ιδιωτικό τομέα;». Στο σχόλιο πάντως ότι δεν υπάρχει πουθενά στο βιογραφικό του ότι εργάστηκε στη Blue Skies, ο ίδιος απάντησε: «Ούτε άλλες επιχειρήσεις στις οποίες έχω εργαστεί στο παρελθόν έχω αναφέρει στο βιογραφικό μου».
Δείτε επίσης:
- Ερωτήσεις-«φωτιά» στη Βουλή για τη σχέση της ΝΔ με την «Ομάδα Αλήθειας»
- Από υπάλληλοι της Blue Skies στο… Μαξίμου
Τους πολιτικούς τους κρίνεις για το από πού προέρχονται. Τι λέγανε τότε, τι λένε τώρα στην θέση που βρίσκονται. Τι οικονομική επιφάνεια είχαν τότε και τι τώρα. Πρέπει προ παντός να ισχύει και για αυτούς το ρητό “της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες”.