Σε 12 μήνες φυλάκισης με αναστολή δικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Απριλίου στο αυτόφωρο μια γυναίκα στο Μεσολόγγι, η οποία συνελήφθη χθες Κυριακή κατηγορούμενη για ενδοοικογενειακή βία.
Πιο συγκεκριμένα κατηγορήθηκε ότι χτύπησε τον ηλικιωμένο πατέρα της, ο οποίος μάλιστα χρειάζεται βοήθεια μετά από ένα ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του. Σύμφωνα με την κατάθεση του ηλικιωμένου η κόρη τον επισκέφθηκε χθες Κυριακή για να τον φροντίσει αλλά μετά από μια λογομαχία τον χτύπησε με μπουνιά στο κεφάλι. Ο ίδιος φώναξε «βοήθεια» και έτσι άκουσαν οι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και ο ηλικιωμένος τους είπε τι συνέβη χωρίς όμως να επιθυμεί την δίωξη της κόρης του, που όπως ανέφερε στην κατάθεση που αναγνώστηκε στο Δικαστήριο η γυναίκα αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Επιπλέον ο ηλικιωμένος στην κατάθεσή του είπε ότι στηρίζει και οικονομικά την κόρη του η οποία δεν εργάζεται.
Η ίδια στην απολογία της είπε ότι δεν συνέβη αυτό το περιστατικό αλλά υπάρχει μια διαφωνία με τον πατέρα της που έρχεται από το παρελθόν, καθώς κατά την άποψή της εκείνος δεν συμφώνησε ποτέ με το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα aixmi-news.gr υποστήριξε ότι ο πατέρας της συχνά δημιουργεί φασαρίες, όμως η ίδια δεν αντιδρά από σεβασμό προς τον ηλικιωμένο.
Ωστόσο το Δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς της και την καταδίκασε σε 12 μήνες με αναστολή και με τον όρο να εμφανίζεται στις 15 κάθε μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της.
*Φωτογραφία αρχείου
Δείτε επίσης:
- Πύργος: 35χρονη κατήγγειλε τον σύντροφό της πως την απείλησε ότι θα την κάψει
- Λευκάδα: Στην φυλακή 50χρονος για ενδοοικογενειακή βία – Λιποθύμησε στο άκουσμα της απόφασης