Πανικός στον ΣKAΪ με την πρεμιέρα του «Big Brother» να βυθίζεται στους δείκτες τηλεθέασης

«Αδελφέ», έχουμε... πρόβλημα!

Must Read

Οι τηλεθεατές γύρισαν την πλάτη στο «Big Brother» και στον Σκάι, που υποτίμησε τη νοημοσύνη τους και τους πρόσφερε ένα ξαναζεσταμένο προϊόν. Η άοσμη και πολυσυζητημένη -χωρίς λόγο τελικά- πρεμιέρα του ριάλιτι αποδείχτηκε λίγη από τα πρώτα κιόλας λεπτά, με το νέο «Big Brother» να είναι η ανακύκλωση όσων έχουμε ξαναδεί, χωρίς καμία προσπάθεια να εξελιχθεί το προϊόν, όπως τουλάχιστον υποσχόταν η λέξη «ανανέωση».

Οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις και οι υποσχέσεις για καινοτομίες και πρωτοποριακό περιεχόμενο ήταν, φαίνεται, μόνο στη φαντασία των συντελεστών, αφού στην πραγματικότητα όλο το στήσιμο αλλά και η επιλογή των προσώπων μαρτυρούν πως τα μεγάλα κεφάλια επέλεξαν την εύκολη λύση. Ημίγυμνες παρουσίες με δυναμική παρουσία στα social media και viral tiktokers, «υποψιασμένοι» για το τι θα συμβεί, δεν σου αφήνουν περιθώρια να μαντέψεις τις συμπεριφορές τους. Ούτε όμως και σε ιντριγκάρουν. Ανδρες και γυναίκες έτοιμοι για καβγά, έρωτα και στριπτίζ προκειμένου να τραβήξουν το ενδιαφέρον του κοινού, που όμως δεν «μάσησε» από τις ψεύτικες αντιδράσεις και έριξε «πόρτα» στο «Big Brother», με την τηλεθέαση να είναι πολύ μακριά από τα επιθυμητά νούμερα. Ενα 14,4% με το ζόρι έχει δημιουργήσει ήδη μεγάλο πονοκέφαλο στον Σκάι, που αναζητά λύσεις προκειμένου να χρεωθεί ακόμα μία αποτυχία στην prime time ζώνη.

Τα «φάουλ»

Προχειρότητα, λάθη και guest εμφανίσεις που δείχνουν απελπισία ήταν μερικά από όσα έκαναν τους χρήστες του twitter να βάλουν φωτιά στα πληκτρολόγια, αρχίζοντας από τη μονταρισμένη πρεμιέρα, που ήταν απόφαση της ανασφάλειας των διευθυντών του καναλιού ώστε να δούμε ένα «σφικτό» πρόγραμμα τριών ωρών, αυστηρά με σκοπό να αποφευχθεί το βατερλό των μονοψήφιων νούμερων. Ποιος, άλλωστε, θα καθόταν μετά τα μεσάνυχτα να δει κάτι τόσο αδιάφορο; Βέβαια, τα υπόλοιπα κυριακάτικα lives θα είναι ζωντανά. Στο μοντάζ τα λάθη ήταν πολλά, σε πλάνα που έδειχναν μια… προχειρότητα. Ενα μεγάλο φάουλ ήταν η εμφάνιση του Κύπριου ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος βρέθηκε στο πλατό για να αποχαιρετήσει τη σύντροφό του, Στυλιάνα Αβερκίου, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να ξεσπά μέσω twitter: «Ο πιο ανεκδιήγητος ευρωβουλευτής-ανέκδοτο όλων των εποχών (που έχει και το θράσος να λέει ότι θέλει να αλλάξει την Ε.Ε.!) σηκώθηκε και πήγε με την κοπέλα του στο show του #bigbrothergr! Αλλά, από την άλλη, να λέμε πάλι καλά που δεν δήλωσε συμμετοχή να μπει ο ίδιος στο σπίτι». Τέλος, ο Πέτρος Λαγούτης, αν και άνετος, με ωραίο σχόλιο και παρουσιαστικό, δεν παύει να είναι λίγος για ένα τέτοιο πρόγραμμα. Το ριάλιτι έχει ανάγκη από παρουσιαστή άλλης «ηθικής» αντίληψης σε ό,τι αφορά την τηλεόραση και που να… βάζει φωτιές όταν και όπου χρειάζεται και όχι να έχει τον ρόλο του πυροσβέστη.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This