Ζευγάρι στις ΗΠΑ αποφάσισε να… παντρευτεί με γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο!

Must Read

Μέχρι τρεις είναι… γάμος, υποστηρίζει ζευγάρι Αμερικανών που σχεδιάζει να δημιουργήσει οικογένεια με μια γυναίκα που γνώρισε μέσω Instagram.

Η 31χρονη Ρεμπέκα Γκρόσμαν και ο 37χρονος Ντέιβ Γκίλμπερτ γνωρίστηκαν πριν από 12 χρόνια και διατηρούσαν σχέση για σχεδόν μία δεκαετία, όταν η 29χρονη Κάρλα Μορένο, μια γυναίκα παντελώς άγνωστη, τους έστειλε μήνυμα στο Instagram ρωτώντας τους αν ενδιαφέρονται να διευρύνουν τον δεσμό τους μαζί της.

Ύστερα από ένα ραντεβού διάρκειας τριών ημερών τον Μάρτιο του 2019, οι τρεις τους έγιναν αχώριστοι και μόλις οκτώ εβδομάδες αργότερα η Κάρλα τα μάζεψε και μετακόμισε στο σπίτι του Ντέιβ και της Ρεμπέκα στο Σκότσντεϊλ της Αριζόνα.

Οικογένεια

Αφού η σχέση τους δοκιμάστηκε και σε επίπεδο συγκατοίκησης, το τρίο δηλώνει έτοιμο να επισημοποιήσει τη σχέση του και να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας. «Από το πρώτο ραντεβού γίναμε αχώριστοι. Είχαμε καταπληκτική χημεία. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι τα πάντα για κάποιον. Υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα που δεν μπορώ να προσφέρω στον Ντέιβ, αλλά μπορεί να του τα προσφέρει η Κάρλα και το αντίστροφο» εξηγεί η Ρεμπέκα, η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως bisexual.

«Σε ένα τρίο υπάρχει περισσότερη αγάπη, περισσότερες αγκαλιές, περισσότερη υποστήριξη. Υπάρχει τριπλάσια διασκέδαση, τριπλάσιες αναμνήσεις και τριπλάσια αγάπη» προσθέτει, αποκαλύπτοντας ότι με τον Ντέιβ είχαν δοκιμάσει να δημιουργήσουν τρίο και παλαιότερα, με δική της πρωτοβουλία.

Ο Ντέιβ, αν και δήλωνε μονογαμικός, δέχτηκε να δοκιμάσει και διαπίστωσε ότι οι πολυερωτικές σχέσεις τού ταιριάζουν. Όλα αυτά τα χρόνια το ζευγάρι δεν είχε καταφέρει να βρει τον ιδανικό άνθρωπο για να συμπληρώσει τη σχέση του, μέχρι που στη ζωή του μπήκε η Κάρλα.

Οι τρεις τους μοιράζονται έκτοτε το king size κρεβάτι τους και ψάχνουν να βρουν σε ποιο μέρος του κόσμου είναι νόμιμο για έναν άνδρα να έχει δύο συζύγους, ώστε να παντρευτούν. Τον ρόλο της μητέρας θα αναλάβει μελλοντικά η Κάρλα, αφού η Ρεμπέκα πάσχει από ενδομητρίωση και δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.

Δείτε επίσης: Στα ύψη οι απώλειες για Starbucks και Lufthansa λόγω του κορωνοϊού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This