Γιατί καταψύχουν το σπέρμα τους οι Αμερικανοί και πώς περνάει στην καραντίνα ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης

Must Read

Η επιδημία του κορωνοϊού έχει εισβάλλει για τα καλά στην καθημερινότητα όλων μας και έχει αλλάξει άρδην τη ζωή μας. Επομένως, οι «παράξενες» στιγμές δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια κατάσταση.

• Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν πήρε τις 20 ερωμένες του, με τις οποίες είχε κλειστεί σε ξενοδοχείο για καραντίνα, ανέβηκαν στο ιδιωτικό αεροπλάνο του και ταξίδεψαν στην Μπανγκόκ για τον εορτασμό της «Ημέρας των Τσάκρα». Πρώτα όμως έκανε μια στάση στην Ελβετία για να πάρει τη σύζυγό του, βασίλισσα Σουθίντα, που ήταν σε καραντίνα εκεί. Όλοι τους επέστρεψαν στη Γερμανία μέσα σε 24 ώρες.

• Την επιμέλεια της τετράχρονης κόρης της έχασε η Αμερικανίδα γιατρός Τερέζα Γκριν, επειδή είναι συνεχώς στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον νέο κορωνοϊό, φροντίζοντας νυχθημερόν ασθενείς σε νοσοκομείο του Μαϊάμι. Δικαστήριο έδωσε προσωρινά την επιμέλεια του παιδιού στον πρώην σύζυγό της, με το αιτιολογικό ότι η Γκριν μπορεί να του μεταδώσει τον κορωνοϊό που ενδέχεται να κολλήσει στο νοσοκομείο.

Πάρτι στον δρόμο διοργάνωσε μια ολόκληρη γειτονιά στο Χολ της Αγγλίας, όπου όλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους, χωρίς μάλιστα να το διακόψει η αστυνομία, την οποία κάποιος «άγνωστος» κάλεσε εσπευσμένα στο σημείο. Ο λόγος; Οι κάτοικοι γλεντούσαν έξω από τις πόρτες των μονοκατοικιών τους, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

• Εκτοξεύτηκε στις ΗΠΑ μετά το ξέσπασμα της πανδημίας η ζήτηση ειδικών πακέτων με σύνεργα για τη συλλογή σπέρματος. Σύμφωνα με το Daily Beast, οι τράπεζες σπέρματος δέχονται σωρηδόν παραγγελίες, καθώς οι άντρες θέλουν να καταψύξουν το σπέρμα τους, διότι φοβούνται ότι ο κορωνοϊός θα μειώσει τη γονιμότητά τους.

• Τα… φαντάσματα επιστρατεύουν στην Ινδονησία για να κρατήσουν τον κόσμο στα σπίτια. Σύμφωνα με το Reuters, οι υπεύθυνοι του χωριού Κεπούχ ξαμολάνε στους δρόμους άντρες ντυμένους σαν φαντάσματα για να τρομάξουν οι κάτοικοι, ιδίως οι απείθαρχοι ηλικιωμένοι που πιστεύουν σε αυτά.

• Πριν από λίγες μόλις ημέρες 20χρονος πατέρας στην Αυστραλία έχασε τη δουλειά του εξαιτίας του Covid-19. Σαν να του το «χρωστούσε» η μοίρα, το Σάββατο ο νεαρός κέρδισε σε λοταρία και θα λαμβάνει κάθε μήνα για 20 χρόνια περίπου 11.500 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This