Νέο… χτύπημα από Άδωνι Γεωργιάδη: «Ανάψτε κι ένα κεράκι για εμάς που ψηφίσαμε τα Μνημόνια»

Must Read

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανήκει στην κατηγορία των ασταθών πολιτικών οι οποίοι, όταν προσεγγίσουν εγγύτερα από όσο πρέπει τα φώτα της δημοσιότητας, όπως οι πεταλούδες, «καίγονται». Χωρίς να τον υποχρεώνει κανείς, παρά μόνο ένας αχαλίνωτος εγωπαθής και ναρκισσιστικός οίστρος, έχει ξαμοληθεί αυτή περίοδο του γενικού εγκλεισμού στις τηλεοπτικές ρούγες και εκθέτει τις απωθητικές ιδέες του για την κρίση, που αφήνουν όμως παγερά αδιάφορους τους πολίτες.

Ποιος ενδιαφέρεται για πολιτικές ανθυπομετριότητες που αρνούνται να καταδικάσουν ευθέως τη ναζιστική πολιτική της Μέρκελ και υποστηρίζουν ξετσίπωτα ότι η χώρα άντεξε «βασικά σε εμάς που κρατηθήκαμε όρθιοι παρά τις βρισιές»; Κανείς! Το θέμα ωστόσο είναι ότι ο άνθρωπος αυτός είναι αντιπρόεδρος της Ν.Δ…

Μιλώντας στην εκπομπή του Γ. Τράγκα, ο υπουργός Ανάπτυξης της χώρας αναγνώρισε ότι στο πρόσφατο Eurogroup, όπου επιβλήθηκε ο σιδηρούς κανόνας των Γερμανών, «μας δώσανε πολλά λεφτά» και μάλιστα «δωρεάν»! Και με τη σεμνότητα που τον διακρίνει πρόσθεσε ότι τα πράγματα σήμερα θα ήταν χειρότερα «αν κάποιοι σαν κι εμένα δεν είχαν βγει πριν από την εποχή των Μνημονίων να φάνε ξύλο και να τους βρίζουν Γερμανοτσολιάδες οι “Αγανακτισμένοι” κι όλες τις άλλες μπούρδες. Τώρα θα κλαίγαμε όλοι μαζί» (σ.σ.: τώρα κλαίμε κατά μόνας…).

Στο ερώτημα πώς μας συμπεριφέρθηκε η (ναζιστική) Γερμανία όλα αυτά τα χρόνια απέφυγε κουτοπόνηρα να απαντήσει. Και στην επιμονή αν μας έσωσε η Μέρκελ, ισχυρίστηκε ξεδιάντροπα: «Βασικά εμείς που κρατηθήκαμε όρθιοι παρά τις βρισιές». Έσπευσε βέβαια αμέσως -συνειδητοποιώντας την ανοησία του- να μοιράσει και κάποια εύσημα και στον ελληνικό λαό!

Το καλύτερο, ωστόσο, κι αυτό που μαρτυρά τη βαθιά περιφρόνηση προς τους Ελληνες αυτού του πολιτικού εσμού που εκπροσωπεί το είπε νωρίτερα λέγοντας: «Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας κι ας ανάψουμε ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες σε όσους ψηφίσαμε τα Μνημόνια ενάντια στον λαϊκισμό…»

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This