Μια 106χρονη Βρετανή νίκησε τον κορωνοϊό – Επιδημία διαζυγίων βλέπουν στη Ρωσία μετά την πανδημία

Must Read

Και ο γύρος του κόσμου συνεχίζεται, με ακόμη περισσότερες μικρές, πότε  δυσάρεστες, πότε απλώς περίεργες και ενίοτε αναπάντεχα… διασκεδαστικές ειδήσεις, από την επίδραση της πανδημίας του κορωνοϊού στην ανθρωπότητα!

  • «Απλώς κοιμάται» επέμεναν στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το αυτοκίνητό τους για έλεγχο, οι συγγενείς άντρα που είχε πεθάνει από τον νέο κορωνοϊό στο Εκουαδόρ. Η οικογένεια από το Γκουαγιακίλ προσπάθησε να ταξιδέψει παράνομα σε άλλη, πόλη για να τον θάψει, καθώς στην πόλη της έχουν τελειώσει τα φέρετρα και τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει. Οι αστυνομικοί όμως δεν «έχαψαν» το ψέμα.
  • Μόλις μία ημέρα αφότου αφέθηκε ελεύθερος από φυλακή της Φλόριντα, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, ο 26χρονος Τζόζεφ Γουίλιαμς διέπραξε φόνο! Μπήκε στη φυλακή στις 13 Μαρτίου για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, αλλά στις 19 Μαρτίου ήταν ένας από τους 164 κρατουμένους «χαμηλού κινδύνου», που αφέθηκαν ελεύθεροι. Στις 20 Μαρτίου συνελήφθη, διότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν άντρα.
  • Ευτυχισμένα είναι τα… δισέγγονα της Κόνι Τίτσεν, αφού ύστερα από σχεδόν έναν μήνα θα τη συναντήσουν ξανά! Η 106χρονη Κόνι, κόντρα στις ανησυχίες των γιατρών λόγω της ηλικίας της, κατάφερε να νικήσει τον κορωνοϊό και να πάρει εξιτήριο από νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ, ενώ έγινε και ο γηραιότερος άνθρωπος στη Μεγάλη Βρετανία που αναρρώνει από τη νόσο Covid-19.
  • «Μπρος στον έρωτα τι είναι το πρόστιμο…», φαίνεται ότι σκέφτηκε ο 35χρονος Τζόναθαν Ντέιβιντ από το Περθ της Αυστραλίας, ο οποίος «έσπασε» επανειλημμένα την αναγκαστική καραντίνα για τον κορωνοϊό, προκειμένου να συναντήσει κρυφά την κοπέλα του. Αυτό που δεν υπολόγισε, είναι ότι, όταν συνελήφθη, εκτός από το πρόστιμο των 750 ευρώ, θα καταδικαζόταν να περάσει και έναν μήνα στη φυλακή!
  • Επιδημία… διαζυγίων «βλέπει» καθηγητής πανεπιστημίου της Ρωσίας, μετά το πέρασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και τη λήξη της καραντίνας που επιβλήθηκε εξαιτίας του. «Η απομόνωση κάνει πιο έντονες αρνητικές συμπεριφορές, στις οποίες παλαιότερα οι σύζυγοι δεν έδιναν σημασία», εξηγεί Αλεξάντερ Ισάεφ του Vladivostok State University, προειδοποιώντας ότι αυτό θα οδηγήσει στην αύξηση των αιτήσεων διαζυγίων.
  • Κρατικό επίδομα 1.560 ευρώ, ως ενίσχυση για την οικονομική κρίση από τον κορωνοϊό, περίμενε να δει στον τραπεζικό λογαριασμό του ο Τσαρλς Κέβιν από την Ιντιάνα των ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή, όταν επισκέφτηκε το ATM. Αντ’ αυτού, ανακάλυψε ότι είχε γίνει… εκατομμυριούχος, καθώς στον λογαριασμό του είχαν μπει 7.350.000 ευρώ! Τη Δευτέρα, όμως, όταν η τράπεζα ανακάλυψε το λάθος που έκανε υπάλληλός της, πήρε πίσω τα χρήματα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This