Θεοδωρικάκος: «Δεν υπάρχει σχέδιο για μείωση των συντάξεων από την κυβέρνηση»

Must Read

«Η κυβέρνηση δεν αντιμετωπίζει σχέδιο μείωσης μισθών και συντάξεων» διαβεβαίωσε ακόμη μια φορά χθες ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε πως «βγαίνουμε από αυτήν την κρίση με πολύ μεγάλες επιτυχίες και στον τομέα της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών», επισημαίνοντας ότι αυτή τη στιγμή το 1/3 των δημοσίων υπαλλήλων εργάζεται με τηλεργασία.

Ανήγγειλε δε ότι τις επόμενες 10 ημέρες πρόκειται να γίνει πραγματικότητα και η ψηφιακή υπογραφή σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας του υπουργείου Εσωτερικών, «και αυτά είναι βήματα που εξυπηρετούν τους πολίτες», όπως σημείωσε.

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει ενδεχόμενο για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. «Αυτούς τους τρεις μήνες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε ότι μπορούσε να αντεπεξέλθει σε μια διπλή κρίση: απέναντι στους μετανάστες και στην απειλή των συνόρων μας στον Έβρο και απέναντι στην πρωτοφανή κρίση του κορωνοϊού.

Έχει ένα ισχυρό απόθεμα εμπιστοσύνης στην ελληνική κοινωνία. Ποιος ο λόγος να σκέφτεται κανείς εκλογές; Έχουμε σχέδιο, έχουμε την αυτοπεποίθηση, έχουμε τον ισχυρό πρωθυπουργό που έχει ανάγκη η χώρα, και είμαστε σίγουροι ότι ενωμένοι, με σκληρή δουλειά και με καινούργιες σκέψεις και ιδέες, θα αντεπεξέλθουμε σε αυτήν την κρίση» είπε ο υπουργός Εσωτερικών.

Ταυτόχρονα, αναγνώρισε πως «έρχεται βαρύ υφεσιακό κλίμα» και διεμήνυσε πως τα μέτρα στήριξης συνεχίζονται για όσο καιρό συνεχίζεται η καραντίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This