Να νταντά να μάλαμα: 27χρονη από τη Φλόριντα γούσταρε να αυτοϊκανοποιείται… μπροστά σε νήπια που φρόντιζε!

Must Read

Σάλος στις ΗΠΑ με έκφυλη νταντά που της αρέσει να αυτοαποκαλείται… πορνοστάρ!

Για την 27χρονη Νικόλ Λιν Γουόλτερ από τη Φλόριντα, ο λόγος, η οποία οδηγήθηκε στη φυλακή, όταν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της ανακαλύφθηκαν «αρρωστημένα» βίντεο, στα οποία εμφανίζεται να αυνανίζεται μπροστά σε μικρά παιδιά, ακόμη και… τριών ετών!

Η αστυνομική έρευνα για τη Γουόλτερ ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020, έπειτα από καταγγελία σε τηλεφωνική γραμμή για περιπτώσεις κακοποίησης παιδιών. Η Γουόλτερ εργαζόταν ως νταντά και παράλληλα είχε άδεια για τη φιλοξενία στο σπίτι της ορφανών παιδιών.

Ένα κορίτσι μόλις τριών ετών κατέθεσε στην αστυνομία της κομητείας Εσκάμπια, ότι η 27χρονη «άγγιζε τα γεννητικά της όργανα» μπροστά της και ότι, την ίδια ώρα, έβγαζε φωτογραφίες του εαυτού της.

Παρόμοιες καταγγελίες έκαναν και άλλα δυο μικρά παιδιά, τα οποία φρόντιζε, ενώ, μετά τη σύλληψή της, η Γουόλτερ υποστήριξε ότι είναι… πορνοστάρ και ότι τα βίντεο στα οποία αυτοϊκανοποιείται, τα αναρτά σε ιστοσελίδες, για να βγάζει τα προς το ζην!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This