Γιόρταζε χθες η Βουλή – Οι μισοί βουλευτές ήταν ή είχαν στην οικογένεια Γιώργηδες και Γεωργίες

Must Read

«Όπου Γιώργος και μάλαμα». Σύσσωμη η Βουλή γιόρταζε χθες. Καμιά τριανταριά Γιώργηδες υπουργοί και βουλευτές, με τη Ν.Δ. να διεκδικεί τη μερίδα του λέοντος, καθώς είχε στους κόλπους της δεκατρείς εορτάζοντες. Μαζί τους και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, που δεχόταν ευχές από το χάραμα στην περιφέρεια.

Η βουλευτής Ζωή Ράπτη, ευτυχισμένη, φωτογραφήθηκε με τον 17χρονο γιο της Γιώργο, τον οποίο σπάνια εμφανίζει, αν και είναι πάντοτε δίπλα της. «Θέλω από την καρδιά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στον γιο μου Γιώργο, που δίνει καθημερινά τη μάχη της αυτοπειθαρχίας και της μελέτης στον δρόμο για τις πανελλήνιες» λέει η βουλευτής παρουσιάζοντας τον Γιωργάκη της, που ετοιμάζεται για τις πανελλαδικές υπό… καθεστώς κορωνοϊού.

Άλλη μια όμορφη οικογένεια γιόρταζε χθες, και είναι αυτή του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Ο ίδιος ευτυχισμένος με τις τρεις γυναίκες του, τη σύζυγό του Εύα και τις δυο κόρες του, δέχθηκε χθες τις ευχές των χιλιάδων δημοτών του. «Για πρώτη φορά φέτος είμαστε τέσσερις, και αυτό είναι για εμένα το μεγαλύτερο δώρο που υπάρχει» μας είπε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στη νεογέννητη κόρη του.

Δείτε επίσης: Κωλοτούμπας συνέχεια για τον Άδωνι για το πρόγραμμα κατάρτισης και κολακείες για Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This