Επίθεση Βελόπουλου κατά Γιάννας Αγγελοπούλου για τις αναφορές της περί «δικτάτορα Καποδίστρια»

Must Read

Πύρινα βέλη στη Γιάννα Αγγελοπούλου για τις αναφορές της επιτροπής «Ελλάδα 2021» περί «δικτάτορα Καποδίστρια» εκτόξευσε ο Κυριάκος Βελόπουλος από το βήμα της Ολομέλειας, στηλιτεύοντας τη λοιδορία του μεγάλου κυβερνήτη που, όπως είπε, έφτιαξε ταχυδρομεία, νόμισμα, πανεπιστήμια, δικαστήρια και τελωνεία. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στηλίτευσε την ατυχή επιλογή της Γιάννας Αγγελοπούλου και του «περίεργου συρφετού που αμαυρώνουν και ευτελίζουν το όνομα του Ιωάννη Καποδίστρια».

Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση να προστατευτεί η εθνική μας αξιοπρέπεια. Την ίδια ώρα, ο κ. Βελόπουλος άσκησε σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τη διαφαινόμενη ύφεση, καλώντας τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα σε παραίτηση, από τη στιγμή που έπεσε έξω στις προβλέψεις του. «Εάν υπήρχε σοβαρός υπουργός Οικονομικών», είπε, «θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, γιατί βγήκε πριν από μερικές ημέρες και μας είπε ότι φέτος η ύφεση θα είναι στο 4% και τελικά αποδεικνύεται από την Κομισιόν ότι θα είναι 9,6%».

Επικριτικός εμφανίστηκε και όσον αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την πανδημία, ζητώντας να επανέρθει η χώρα στην κανονικότητα, διότι, όπως είπε, τα απόνερα της οικονομίας θα είναι τρομακτικά. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης δεν άφησε εκτός κάδρου ούτε τον Σωτήρη Τσιόδρα, παρομοιάζοντάς τον με τον Ίκαρο. «Τον κάψατε με τη δημοσιότητα. Έλεγε άλλα αντί άλλων» είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας μάλιστα αιχμές ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας έπαιρνε χρήματα από τις φαρμακοβιομηχανίες. Εν τω μεταξύ, ο Κυριάκος Βελόπουλος, αφορμώμενος από την εκδήλωση μνήμης των θυμάτων της Μαρφίν, εξέφρασε τη θλίψη του επειδή η τραγική αυτή επέτειος δεν κατάφερε να αποτελέσει τον καταλύτη ώστε να ενωθούν τα κόμματα απέναντι στη βία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This