Με εντολή Αναστασιάδη αποφυλακίστηκε ο Κύπριος που έσπασε την καραντίνα για να δει τη σύντροφό του

Must Read

Κατά την διάρκεια της καραντίνας με σκοπό την αποτροπή της διάδοσης του Κορωνοϊού στην Κύπρο, τα μέτρα ήταν ιδιαίτερα αυστηρά για τους παραβάτες.

Μάλιστα η απαγόρευση κυκλοφορίας ίσχυε καθημερινά από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, κάτι που δεν λογάριασε ένας 35χρονος άνδρας που θέλησε να συναντήσει την φιλενάδα του. Είναι γνωστό άλλωστε, ότι ο έρωτας και το πάθος οδηγούν παρασύρουν μακριά την λογική και τους περιορισμούς. 

Ο 35χρονος άνδρας λοιπόν, εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στις 9 το βράδυ και ο ίδιος παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι βγήκε για να συναντήσει τη σύντροφό του. Αντί προστίμου όμως, του ασκήθηκε ποινική δίωξη και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 45 ημερών χωρίς αναστολή με αποτέλεσμα να οδηγηθεί  στη φυλακή.

Η δικαστική απόφαση προκάλεσε αντιδράσεις για την τόσο αυστηρή ποινή και μετά από πιέσεις δικηγόρων με αποτέλεσμα, ο  Γενικός Εισαγγελέας να εισηγηθεί την απονομή προεδρικής χάρης. Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης  δέχτηκε και ο έτσι ο 35χρονος είναι ξανά ελεύθερος.

Δεν ξέρουμε αν το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να συναντήσει την αγαπημένη του, το μόνο σίγουρο ήταν ότι στάθηκε αρκετά άτυχος με τις αρχές να δείχνουν το πιο ανάλγητο πρόσωπο τους.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This