Ο… ημιπιτσιρικάς

Must Read

Δεν θυμάμαι ακριβώς. Ή ο αείμνηστος Παπαδούκας ή ο επίσης αείμνηστος Ψαθάς ή ο κόντρα αείμνηστος Μελάς ή μπορεί κάποιος άλλος, σίγουρα όμως αείμνηστος, έλεγε το εξής χαριτωμένο: Σ’ ένα λεωφορείο κάποιος πατάει κάποιον άλλον, ο οποίος, βέβαια, εξανίσταται. «Ρε, δεν προσέχεις;» «Συγγνώμη, κύριε». «Ρε, μ’ ένα συγγνώμη νομίζεις ότι καθάρισες;» «Ε, τι να κάνω, κύριε, είπαμε, συγγνώμη».

  • Από τον Χρήστο Μπολώση

Τα πράγματα αγριεύουν και κουβέντα στην κουβέντα ο «δράστης» φωνάζει: «Ε, λοιπόν, να σε χέσω». «Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο τάδε». Και ο δράστης: «Ε, τότε να σε ημιχέσω». Αυτά θυμήθηκα διαβάζοντας τη δήλωση του σ. Βούτση για τον «ημιπιτσιρικά» γιο του και μέγα θαυμαστή τού 13 φορές δολοφόνου Κουφοντίνα. Ημιπιτσιρικάς λοιπόν ο 35χρονος γιος, που ξέρετε τι μπορεί να κάνει σε συμπαθές τετράποδο στον ανήφορο.

Άρα, έχει το ακαταλόγιστο; Πάντως, από τη μία ο «ημιπιτσιρικάς» 35χρονος, από την άλλη ο Κυριάκος, που 2-3 ετών έκανε αντίσταση στο Παρίσι, δεν θέλουμε και πολύ να τρελαθούμε…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Όταν κοιτάς από ψηλά…

Εικόνες που προκαλούν ανατριχίλα, θλίψη και οργή. Εικόνες σπαραξικάρδιες. Παντού καμένη γη, στάχτες και αποκαΐδια.Τα πλάνα από drone αποκαλύπτουν...

More Articles Like This