Κουτοπονηριές

Must Read

Πολλά μπορείς να προσάψεις στην κυβέρνησή μας. Ασυνέπεια (Σκοπιανό), έλλειψη αγωγής (ψεκασμένοι, να πεθάνετε) κ.λπ. Το «ψεκασμένοι» το είπε και προχθές ο κ. Τζανάκης, γνωστός «επιστήμονας». Το μεγαλύτερο προσόν της όμως είναι η κουτοπονηριά.

Ανακοινώνει ο κ. πρωθυπουργός παροχές, π.χ. τόσων εκατομμυρίων, στους κτηνοτρόφους. Κάνεις ένα «τσ, τσ, τσ» θαυμασμού και σκέφτεσαι: «Ρε, δεν κάνω μια διαίρεση;» Διαιρείς, λοιπόν, τα «τόσα» διά των κυκλοφορούντων εν Ελλάδι ζώων (όχι συνειρμούς, παρακαλώ) και βρίσκεις ότι κάθε ζώο λαμβάνει 150 γραμμάρια τριφύλλι. Ή, δίνουμε τόσα στους αγρότες. Πάλι διαίρεση εσύ ο ψεκασμένος, τόσα δισ., τόσα στρέμματα, και βρίσκεις ότι σε κάθε στρέμμα αντιστοιχεί μια χούφτα λίπασμα.

Ξανά μανά ανακοίνωση: Δίνουμε τον ουρανό με τ’ άστρα στους συνταξιούχους (από το 2024), οπότε γεννιούνται ελπίδες να αλλάξεις το σαράβαλό σου ή να πάρεις εκείνο το οικοπεδάκι να ευχαριστηθεί και το στεφάνι σου. Δώσ’ του πάλι διαίρεση. Τόσα ψηφία έχει ο διαιρέτης, τόσα χωρίζουμε και από τα αριστερά του διαιρετέου, σε κάθε ψωμόλυσσα συνταξιούχο αντιστοιχούν 0,50 λεπτά.

Ηγουν κουλούριον Θεσσαλονίκης έν, άνευ τυριού. Κάτι λες περί καντηλιών, σε ακούει το στεφάνι σου της ‘ξηγάς και βρίζει κι αυτή ως μαλτέζος ναύτης… Ομορφα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η διαρροή απόρρητων εγγράφων ακύρωσε την επίθεση του Ισραήλ το Ιράν;

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις με φόντο την διαρροή των σχεδίων επίθεση του Ισραήλ το Ιράν, για την οποία...

More Articles Like This