Όπως έλεγαν οι παλιότεροι…

Must Read

Είναι γεγονός ότι οι αθλητικοί συντάκτες είναι σκέτο περιβόλι. Εχουμε μιλήσει κι άλλοτε γι’ αυτούς και, όπως φαίνεται, θα μιλήσουμε ακόμη πολλές φορές.

Κάποιος λοιπόν συμπαθέστατος κατά τα άλλα ρεπόρτερ είπε σε αθλητική εκπομπή: «Ο τερματοφύλακας απέκρουε με τα ακροδάχτυλα, όπως θα έλεγαν οι παλιότεροι, την μπάλα».

Για κάτσε, ρε μεγάλε. Οι νεότεροι πώς θα το έλεγαν δηλαδή; Μάλλον με τα ακροδάχτυλα των ποδιών… Και συνεχίζει παρακάτω λάβρος: «Η άμυνα αδρανεί, όπως θα έλεγαν οι παλιοί», ενώ, ρε αστροπελέκι, οι νεότεροι θα έλεγαν «Η άμυνα έχει πάει για καφέ»;

Παιδιά, ψυχραιμία, δεν έχουν δα γίνει και τόσο μεγάλες αλλαγές στη γλώσσα. Ενας άλλος διεπίστωσε: «Η κομπίνα των φάουλ, από την οποία προέκυψε το γκολ, είναι φανερό ότι είναι δουλεμένη στην προπόνηση». Το ότι η συγκεκριμένη κομπίνα δεν «πιάνει» σε κανένα από τα επόμενα 452 ματς είναι μία μικρή και ασήμαντη λεπτομέρεια.

Υπάρχει βέβαια και ο περίεργος, που λέει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, όταν δίνουν την μπάλα και όχι όταν τη δέχονται, και άντε εσύ να βρεις άκρη. Παιδιά, για δουλέψτε λίγο στην προπόνηση την περιγραφή, αλλά και τον σχολιασμό των αγώνων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This