Άδωνις για Δελφινάριο!

Must Read

Πάντα φαινότανε η τάσις του υπουργού να διαπρέπει στον κόσμο του θεάματος, αλλά τώρα το… τερμάτισε!

  • Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Ο Σπυρίδων Άδωνις Γεωργιάδης είναι κάπως αινιγματική μορφή. Η δράση του προκαλεί ερωτήματα. Κάνει όσα κάνει διότι του αρέσουν ή για να τα δείξει σε άλλους και να ζηλέψουν, επειδή υπάρχει άνθρωπος που κάνει αρκετά από όσα του αρέσουν; Ποσώς μας ενδιαφέρει η απάντηση, αλλά την παραθέτουμε για τους (ψυχο)ιστορικούς του μέλλοντος, που θα ασχολούνται με τα έσχατα του ελληνόφωνου, παρακμιακού πολιτικού συστήματος.

Το φιλοθεάμον κοινό της Ελλάδος, που πληρώνει αυτοκρατορικούς φόρους και κόστη ζωής (με πρώτους τους ενοικιαστές αλλά και άπαντες τους καταναλωτές) για να συντηρεί μια καταχρεωμένη αποικία με αξιοθρήνητους ελληνόφωνους τοπάρχες, παρακολουθεί κάθε τόσο τις αυτάρεσκες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εμφανίσεις καθώς και τις αναρτήσεις του υπουργού Ακριβείας και Ξεπαραδιάσματος Αδώνιδος Γεωργιάδη, που πηγαίνει στις Ανγκλετέρες για να δει παραστάσεις στην αρχαιοελληνική, του ξεγλιστράει (σαν το χέλι) από την προσοχή η κατοχύρωση του όρου «τουρκαιγαίο», παίζει τένις και διακρίνεται, αλλά αποκλείεται, φωτογραφίζεται με τον Πάτση, του οποίου τις δραστηριότητες αγνοεί, δεξιώνεται θήλεα ψηφοφόρους του στις Κηφισιές και διασκεδάζει οικογενειακώς σε Δελφινάριο – και στο τελευταίο γίνεται το σύστριγκλο. 

Πήγε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για να φωτογραφηθεί ο Αδωνις, πόσταρε στο Ιnstagram δελφίνια που πηδούσαν από το νερό και ακολούθως η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς (υπηρεσία του υπουργείου Εσωτερικών, του Βορίδη, δηλαδή) επικοινώνησε για τη δημοσιοποίηση του βίντεο με την ΕΛ.ΑΣ., επικαλούμενη παράβαση νόμου!

Κοντολογίς, υπηρεσία που υπάγεται στο υπουργείο Εσωτερικών καταγγέλλει τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της Ν.Δ. ότι παρανόμησε!

Μπορεί να αμάρτησε ο Αδωνις, αλλά δεν το έκανε για κακό. Είναι καλών προθέσεων τηλεπολιτικός. Χούι το ’χει να μοστράρει από ρακέτες του τένις μέχρι δελφίνια να κάνουν κωλοτούμπες ολούθε γύρω του. Την προσοχή του κόσμου γυρεύει, μια επιβεβαίωση, μια ψήφο, μια επανεκλογή, μια προεδρία της Ν.Δ., όποτε ηττηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ας δείξουμε λίγη κατανόηση και ας περιμένουμε εναγωνίως το επόμενο επεισόδιο της σπαρταριστής κωμωδίας, που εξελίσσεται (για την κοινωνία) με τραγικό τρόπο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύγκρουση Rafale: Νεκροί οι δύο πιλότοι που αγνοούνταν – Η ανακοίνωση του Μακρόν

Όπως ανακοίνωσε ο Εμανουέλ Μακρόν στο Twitter (X), οι δύο πιλότοι της γαλλικής πολεμικής αεροπορίας που υπηρετούσαν στην αεροπορική...

More Articles Like This