Ο 63χρονος παιδεραστής με τη βδελυρή φάτσα και το περουκίνι κυκλοφορούσε ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι είχε καταδικαστεί για βιασμό. Κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, παρά το γεγονός ότι συνελήφθη και διώκεται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αφέθηκε, καθώς λένε, ελεύθερος «με προφορική εντολή εισαγγελέα», ο οποίος θα κοιμηθεί μια χαρά το βράδυ γνωρίζοντας ότι άφησε ακόμα έναν λύκο να κυκλοφορεί ανάμεσα στα πρόβατα.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο 63χρονος, που έστελνε πρόστυχα μηνύματα σε 14χρονο κοριτσάκι, έχει αναγνωριστεί από τη 12χρονη του Κολωνού ως ένα από τα άτομα με τα οποία έκλεινε ραντεβού με σκοπό να τη βιάσουν!
Επίσης, ελεύθεροι κυκλοφορούν οι τρεις εκ των τεσσάρων Αιγυπτίων που κατηγορούνται για την επίθεση σε 17χρονη στη Φρεαττύδα και στον φίλο της, με σκοπό να βιάσουν την κοπέλα. Επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά τη γενική αίσθηση ότι το κράτος έχει μαφιοζοποιηθεί, οι δύο από τους τρεις που αφέθηκαν ελεύθεροι επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους και στον οπερατέρ τηλεοπτικού σταθμού!
Αν περιμένει κάποιος δικαιοσύνη στην Ελλάδα, είναι πιο αφελής από εκείνους που πάνε κάθε τόσο στη σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη, περιμένοντας να δουν ενδογήινους να ξεμυτίζουν από το σπήλαιο και εξωγήινους να προσγειώνονται για βολτούλα στην περιοχή.
Είναι πλέον καιρός να το «χωνέψουμε»: στην Κολομβία τη\ς Ευρώπης δεν εφαρμόζονται ούτε το Ρωμαϊκό** ούτε το Βρετανικό ούτε το Γερμανικό Δίκαιο, αλλά το παραδοσιακό… καμοριανό.
*Καμόρα είναι το συνδικάτο του εγκλήματος στην Ιταλία, που έχει το διοικητικό κέντρο του στη Νάπολη.
**Η ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια Wikipedia γράφει: «Ρωμαϊκό Δίκαιο είναι το νομικό σύστημα της αρχαίας Ρώμης, συμπεριλαμβανομένης της ρωμαϊκής στρατιωτικής δικαιοσύνης και των νομικών εξελίξεων που εκτείνονται σε πάνω από χίλια χρόνια νομολογίας, περίπου από το 753 π.Χ. έως τον Ιουστινιάνειο Κώδικα του 529. Η ιστορική σημασία του Ρωμαϊκού Δικαίου ανακλάται από τη συνεχιζόμενη χρήση της λατινικής νομικής ορολογίας σε πολλά νομικά συστήματα που επηρεάστηκαν από αυτό».