Η τεστοστερόνη του Ρόμπι Γουίλιαμς

Ακολουθεί ανάλυση της δηλώσεως του γνωστού αοιδού, που είπε ότι οι Ελληνες δεν ήθελαν να του πιάσουν τον πισινό, αλλά μόνο να τον κλέψουν

Must Read

«Κανείς δεν ήθελε να πιάσει τον κώλο μου. Αλλά ήθελαν να κλέψουν τα πετράδια από την μπλούζα μου. Αυτή είναι η Ελλάδα» είπε ο Αγγλος τραγουδιστής Ρόμπι Γουίλιαμς σε συναυλία που έδωσε το Σάββατο στη Μαλακάσα. Πολλοί και πολλές αναρωτιούνται για τη σκοπιμότητα της δήλωσης ή για το ψυχολογικό υπόβαθρο που τον οδήγησε να ξεστομίσει τέτοια αθλιότητα (ότι θέλαμε να τον κλέψουμε).

Η απάντηση θα μπορούσε να είναι η έλλειψη τεστοστερόνης, που ταλαιπωρεί αυτόν τον Αγγλο, όστις απόρησε για την έλλειψη πρόθεσης από πλευράς των Ελλήνων να του πιάσουν τα πισινά.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς… φόρτωνε τις φλέβες του με τεστοστερόνη διότι ήθελε να χτίσει μούσκουλα και, παρεμπιπτόντως, του ανέβαινε και η λίμπιντο και έκανε συχνά σεξ με τη γυναικούλα του. Είχε πει σε συνέντευξη που παραχώρησε στις 25 Απριλίου 2023 στην εφημερίδα «The Sun»*:

«Το σεξ που κάναμε όταν έπαιρνα τεστοστερόνη ήταν απίστευτο. Το κάναμε συνεχώς. Hμασταν αχόρταγοι. […] Μου λείπει αυτό. Hταν μια διασκεδαστική περίοδος. Μερικές φορές, όμως, η Aϊντα γυρνάει σε μένα στον καναπέ και λέει “πρέπει να κάνουμε σεξ”, και κάθομαι εκεί και τρώω μανταρίνι και απλώς σηκώνω τους ώμους μου. Λοιπόν, ξέρετε, μερικές φορές προσπαθούμε».

Από τη μια, λοιπόν, βλέπουμε έναν άνθρωπο που παίρνει τεστοστερόνη και ανακαλύπτει το σεξ (με γυναίκα). Μόλις τη διακόπτει, η ερωτική διάθεσή του πιάνει… πάτο και αρχίζει να απορεί στις συναυλίες του γιατί οι Ελληνες δεν ήθελαν να του πασπατέψουν τον πισινό. Η σύνδεση των ειδήσεων και των πληροφοριών είναι το μέγα κλειδί που ξεκλειδώνει την πύλη της αληθείας – και, αν συνδέσει κάποιος τα λόγια του κ. Γουίλιαμς στη συναυλία της Μαλακάσας με όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα «The Sun», καταλαβαίνει γιατί ο νους του βρίσκεται στον πισινό του κι όχι πια στο κεφάλι του.

Η στήλη προτείνει να ξαναρχίσει την τεστοστερόνη. Ισως έτσι ξαναβρεί τα λογικά του και σταματήσει να προσβάλλει τους ανθρώπους που πλήρωσαν για να παρακολουθήσουν συναυλία του.

* Διαβάστε την εδώ: https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/22158982/robbie-williams-ayda-field-sex-life-cuddling-marriage/

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για αύριο, Παρασκευή

Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς βρίσκονται και αύριο Παρασκευή (19/07) αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το...

More Articles Like This