Ο κ. Σαμαράς

Must Read

Διαβάζω στη «δημοκρατία» μας ότι ο κ. πρωθυπουργός «εξαγόρασε» τη «φρονιμάδα» και τη «σιωπή» του κ. Σαμαρά με τη στήριξη του δικού του κ. Πτωχού για την Περιφέρεια Πελοποννήσου (τώρα το να λέγεται «Πτωχός» ο περιφερειάρχης είναι σαν να λέγεται «Χασάπης» ο χειρουργός, «Μακρυχέρης» ο ταμίας, «Λαδωμένος» ο υπουργός και πάει λέγοντας. Είναι κάπως… Τέλος πάντων).

Έτσι, ο κ. Σαμαράς ηρέμησε και δεν έχει καμία απορία και για τις μυστηριώδεις συζητήσεις ΜητσοτάκηΕρντογάν στο Βίλνιους, ενώ ξέχασε τα περί Βόρειας Μακεδονίας, την οποία ποτέ δεν θα αποκαλούσε έτσι κ.λπ.

Δεν μας κάνει πια τίποτα εντύπωση με τον Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό. Και δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι το ΦΕΚ 204 Α΄/18-9-1989, που περιλαμβάνει τον κατάπτυστο νόμο 1863 περί «Αρσης των συνεπειών του εμφυλίου», φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του ως υπουργού Οικονομικών. Είναι ο νόμος που δίνει συγχωροχάρτι στον «Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας», δίνει συντάξεις στους «μαχητές» του και γενικώς τους αποδίδει άσπιλους και αμόλυντους στην κοινωνία.

Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε να τους προτείνουμε και για το Νόμπελ Ιατρικής για τις μεθόδους χειρουργικής που εφήρμοσαν κατά τον «Εμφύλιο» του κ. Σαμαρά; Τι λέτε; Μια ιδέα ρίχνω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Elon Musk: Δεν θέλω να πεθάνω αλλά το διακύβευμα είναι τόσο μεγάλο που πραγματικά νιώθω ότι δεν έχω άλλη επιλογή από το να το...

Η δραματική αύξηση του κινδύνου δολοφονίας μου και η ενασχόληση με την πολιτική δεν είναι αυτό που θέλω να...

More Articles Like This