Διαρκές Τριώδιο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κασσελάκης ήρθε, πήρε την μπουκιά από το στόμα της Έφης, έκανε τα νεύρα του Τζανακόπουλου κρόσσια και τώρα διαγράφει με τιτιβίσματα όλο το... αφάν γκατέ

Must Read

Ο πιο χαβαλές και τρελάρας σεναριογράφος, ακόμη και οι Monty Pythons έχοντας φουμάρει ένα κιλό προυσαλίδικο, έπειτα από έναν τενεκέ ούζο μπόμπα δεν θα μπορούσαν να γράψουν τέτοιο σπαρταριστό σενάριο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι δε συγκινημένος, διότι μετά την αποκάλυψη από την «Εφ.Συν.» των παλαιών φιλοσαμαρικών δεξιών άρθρων του Κασσελάκη, ανακάλυψα κι εγώ πως ήμασταν συναγωνιστές και δεν το ξέραμε.

Δεν ζει ο αδερφός μου ο Φάκτορας, ο οξύνους Βασίλης Ζήσης, να τον ρωτήσω μήπως ο Κασσελάκης έγραφε και στο Antinews με ψευδώνυμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βέβαια απέδωσε τις τότε δεξιές απόψεις του στη σύγχυσή του, διότι εκείνη την περίοδο, όπως είπε ξεκάθαρα, τα είχε, άκου κάτι πράγματα, με γυναίκα. Αυτή η μπανάλ κανονικότητα είναι που τον έσπρωξε στον λάκκο του φιλελευθερισμού και αρθρογραφούσε ακόμη και υπέρ των απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων και απευχόταν μετά βδελυγμίας την εκλογή Τσίπρα.

Δηλαδή η ετεροφυλοφιλία σε κάνει δεξιό, φιλελεύθερο και το γκεϊλίκι σε σπρώχνει στον μαρξισμό. Να κάτι που δεν είχαν προβλέψει ούτε ο Μαρξ ούτε ο Ενγκελς ούτε καν ο Παπαδημούλης. Μετά ήρθε ο Τάιλερ, οπότε ο Τσίπρας άρχισε να του φαίνεται πολιτικά γλυκούλης, ήρθε από τον ουρανό η αριστερίλα, του έδωσε μια στο δόξα Πατρί και είδε το φως το αληθινό και τους αστικοτσιφλικάδες που πίνουνε το αίμα των εργατών με το μπουρί της σόμπας, βεβαίως βεβαίως.

Ηθικόν δίδαγμα: να προσέχετε τα γούστα, διότι μπορεί να γίνετε κομμουνισταί, έστω light, της εφοπλιστικής αριστεράς. Πάντως ήρθε, πήρε την μπουκιά από το στόμα της Εφης, έκανε τα νεύρα του Τζανακόπουλου κρόσσια και τώρα διαγράφει με τιτιβίσματα όλο το αφάν γκατέ του εξαρχειώτικου χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι, άλλοι προαναγγέλουν νέο κόμμα της αριστερής οικολογικής αποτέτοιας και άλλοι κογιονάρουν τις διαγραφές ως αντικαταστατικές, ενώ του ζητάνε να φύγει, να πάει αλλού, δεν τον θένε, τον λένε influencer, συνάδελφο της Τούνη, λες και η κοπέλα τους φταίει τίποτα να την ανακατεύουν με τα νιτερέσα τους.

Θυμάστε δε τι σας έγραψα πολλές φορές, πως οι αριστεροί έχουν ασκηθεί στις ύβρεις, στις συκοφαντίες και στην ανθρωποφαγία πρωτίστως μεταξύ τους, πως κανείς δεν έχει εξοντώσει βιολογικά και ηθικά περισσότερους αριστερούς από τους ίδιους μεταξύ τους; Ο ένας έβγαζε τον άλλο πράκτορα και άλλα ωραία σε όλη την ύπαρξή τους στην Ιστορία. Κάντε βόλτα στα κοινωνικά δίκτυα και δείτε τα καλικαντζαράκια, τα αριστερά τρολ, πώς έχουν μοιραστεί στα δύο και ανταλλάσσουν μπινελίκια και κατινιές.

Γίνονται δε και αποκαλύψεις, από πρώην υπουργούς του Τσίπρα, αυτών που υποψιαζόμαστε, πως δηλαδή πίσω από διάφορα αλήτικα χυδαία προφίλ στο διαδίκτυο είναι γνωστοί δημοσιογράφοι της αριστεράς. Ολη λοιπόν αυτή η ελεεινή τοξικότητα, οι οργανωμένες επιθέσεις σε πρόσωπα της Κεντροδεξιάς, οικογένειες, θεσμούς, στην ίδια την Πατρίδα, όπως π.χ. η τρισάθλια σκευωρία με τη δήθεν «άταφη μικρή Μαρία στον Εβρο», οι βρομιές κατά πολιτικών αντιπάλων, δημοσιογράφων, που ήταν και είναι απέναντι στη μνημονιακή ανωμαλία που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, είναι έργο συγκεκριμένων αριστερών που υποδύονται επωνύμως τους αδέκαστους δημοσιογράφους και ταυτόχρονα, φορώντας τη διαδικτυακή κουκούλα του τρολ, βρίζουν, συκοφαντούν, ελεεινολογούν με τον πιο θρασύδειλο τρόπο.

Εχω δε την αμυδρά υποψία πως την ιδέα για πρόεδρο Κασσελάκη είχαν οι ίδιοι που είχαν τη φαεινή ιδέα για το colpo grossο στις Πρέσπες. Η πρώτη ιδέα τούς κόστισε την εξουσία, η δεύτερη θα τους κοστίσει την ίδια την ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ. Κέρδος θα είναι για τη δημοκρατία, όπως κέρδος θα είναι και η θέση του ΚΚΕ στο νεκροταφείο των ελεφάντων της Ιστορίας. Γιατί θυμίζω πως η Δημοκρατία δεν καθάρισε τους λογαριασμούς της με το αριστερό υπαρκτό άκρο του φασισμού, το κόκκινο.

Είναι ακόμη εδώ, με θράσος χιλίων πιθήκων και μας ρεζιλεύουν, βλάπτουν για πολλοστή φορά τα εθνικά συμφέροντα, υποστηρίζοντας τους ισλαμοναζί της Χαμάς, ευθυγραμμιζόμενοι με τον Ερντογάν και το Ιράν.

Πάντως πριν πάνε πίσω στο 2,5% με 3% και μείνει η εφοπλιστική αριστερά από την μια και οι αριστεριστές νταραβεριτζήδες από την άλλη, θα γίνουν και άλλες αποκαλύψεις, θα ζήσουμε και άλλα ευτράπελα πέραν πάσης φαντασίας. Πάρτε ποπ κορν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυρκαγιά στον Αρχάγγελο Λακωνίας – Κατακαίει δασική έκταση

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Πέμπτης σε δασική έκταση στον Αρχάγελο Λακωνίας και σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική. Στην περιοχή...

More Articles Like This