Ξέρω αλλά δεν λέω

Must Read

Για μπαρδόν, ρε σύντροφοι.

Μετά τους κ. Οικονόμου και Βρούτση, που παρέδωσαν ονόματα και στοιχεία, τόσα που ξεπερνούν τον Φάκελο της… Κύπρου, που αφορούν ταραξίες και χούλιγκαν των γηπέδων και όχι μόνον, τώρα εμφανίζεται και ανώτατο στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ, που δήλωσε ότι έχει ονόματα ατόμων, τα οποία έχουν παραβιάσει ολόκληρο τον Ποινικό Κώδικα και τον μισό ΚΟΚ και ότι θα τα φέρει στο φως της δημοσιότητας.

Και τόσο καιρό τι έκανε; Γιατί δεν τα δημοσιοποιούσε; Δηλαδή, αν δεν αδικείτο, κατά τη γνώμη του, η ομάδα του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπου και ηττήθηκε με 1-2, δεν θα τα αποκάλυπτε; Κάπως το λένε αυτό οι νομικοί. Μωρέ, πώς το λένε;  Μου διαφεύγει τώρα, αλλά κάπως το λένε και θα το θυμηθώ.

Κι έπειτα είναι και κάτι άλλο. Η ΠΑΕ, που εκπροσωπεί ο κ. Παράγων, παλιότερα είχε κάνει σημαία της το μότο «Φτιάχτε κι εσείς ομάδα να νικάτε και τους διαιτητές», με το οποίο και προέτρεπε τους αντιπάλους της. Τώρα τι συνέβη και άλλαξε αυτό;

Διαβάζω ότι ο κ. Δημητριάδης, που αναφέρεται προσωπικώς από τον καταγγέλλοντα, έστειλε εξώδικο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε κάποιες δηλώσεις.

Κάποιος εισαγγελέας δεν ενδιαφέρθηκε για όσα τρομερά και φοβερά καταγγέλλει ο κ. παράγων;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολυδάς: Εξηγεί τι είναι το φαινόμενου του «Ιπτάμενου Ολλανδού» που καταγράφηκε στην Κέρκυρα

Αναλυτική εξηγήσει δίνει ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς για το περίεργο καιρικό φαινόμενο που εμφανίστηκε στην Κέρκυρα. Σε...

More Articles Like This