Οι δοκιμαστές του τελεμέως*

Θα τσιμπολογήσουμε πριν απ’ αυτόν, μην τυχόν και τον δηλητηριάσουν. Αν το φαγί του είναι καλό, εκείνος θα καταπιεί και τα σερβίτσια!

Must Read

Στο newsbreak.gr έγινε, από τον Κύριο Μάξιμο, μια δημοσιογραφική αποκάλυψη που μας γέμισε με αισιοδοξία: πριν επισκεφθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης (υιός και κληρονόμος Κωνσταντίνου Μητσοτάκη) τα Ιωάννινα, «η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου, καθώς και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου κλήθηκαν επειγόντως να ελέγξουν, να δοκιμάσουν και να τεκμηριώσουν εξονυχιστικά ότι τα ποτά και τα εδέσματα που θα προσφέρουν οι υπήκοοι στον κυβερνήτη μας δεν θα είναι δηλητηριασμένα».

Ιδού ένα καλό νέο. Ο,τι αξίζει στη χώρα δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ιδιοκτήτες της, οι γόνοι δηλαδή των γνωστών σογιών, που απαλλάσσουν τους υπηκόους από τα επίγεια βάρη τους (όπως μετρητά, κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία κ.ά.), με αντάλλαγμα υποσχέσεις, οκτάμηνες συμβάσεις, φιλικά, προεκλογικά πάντοτε, χτυπήματα στην πλάτη και καταστροφολογία «μην τυχόν και βγουν οι άλλοι».

Αυτοί, λοιπόν, οι ιδιοκτήτες της χώρας και τα σόγια τους μέχρι εβδόμης γενεάς πρέπει να προστατεύονται. Και για την προστασία τους πρέπει να κινητοποιηθεί το κράτος. Ομως, «υπάρχει κράτος;» αναρωτιούνται τα εκατομμύρια των δουλοπαροίκων. Η κινητοποίηση που κλήθηκαν να κάνουν η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας της Ηπείρου και ο ΕΦΕΤ της Ηπείρου αποδεικνύει ότι υπάρχει κράτος – για αποκλειστική χρήση του Κυριάκου Μητσοτάκη και όλων όσοι φέρουν το DNA του σογιού του. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έπεμψε το μήνυμα να… σκαναριστούν ενδελεχώς όλα τα παϊδάκια, τα φιλέτα, οι πατάτες, οι τελεμέδες, οι τυροκαυτερές, τα ούζα, οι μπίρες, τα τυριά, οι φέτες των 6,28 € (το μισόκιλο), οι γαρδούμπες, οι σαλάτες και οι μπεκρή μεζέδες που θα έπεφταν στον πρωθυπουργικό καταπιόνα.

Θα ήταν στ’ αλήθεια μια εθνική καταστροφή (για άλλο, όμως, έθνος, όχι για το ελληνικό) αν κάποιο δόλιο χέρι ράντιζε με φαρμάκι τα εδέσματα που επέπρωτο να μπακανιάσουν ο αδηφάγος Κυριάκος και η συβαρίτικη παρέα του. Κάποιος όφειλε να τα δοκιμάσει πριν καταποντιστούν στα γαστρικά υγρά του Κούλεως…

*Η λέξη «τελεμές» μόνο για το σημερινό δημοσίευμα στη γενική πτώση θα αποδοθεί «τελεμέως», ώστε να παραπέμπει, εμμέσως πλην σαφώς, στο ουσιαστικό «βασιλεύς» (γεν. «βασιλέως»).

** Διαβάστε την αποκάλυψη στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/606993/kai-schedio-dilitiriasis-toy-kyriakoy-eggrafo-vomva-stin-ipeiro/.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μια παγκόσμια συμμορία

Γράφει η Μαρία ΔεναξάΚι έτσι με την πιθηκοευλογιά θα ξεχαστούν οι πυρκαγιές στην Ελλάδα, τα δισεκατομμύρια της Ούρσουλας στο...

More Articles Like This