Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον Ευρωπαίων

Οι εκλογές που έρχονται είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να σταματήσει η κατρακύλα προς τον άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης

Must Read

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Αφγανό Σουλεϊμάν Α., 25 ετών, ο οποίος πήγε σε μια υπαίθρια σύναξη του πολιτικού Μίκαελ Στούρτσενμπεργκερ στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, όχι για να ακούσει επιχειρήματα ή για να διατυπώσει μερικά, αλλά για να τον σφάξει και εκείνον και όσους πήγαν να τον ακούσουν. Ο Στούρτσενμπεργκερ έχει ταχθεί εναντίον του εποικισμού της χώρας του και της Ευρώπης από ισλαμιστές. Γι’ αυτό ο Αφγανός αποπειράθηκε να τον κάνει φέτες.

Η αστυνομία αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον ισλαμιστή τρομοκράτη με το μαχαίρι ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες σ’ έναν πολίτη που πήγε να εμποδίσει τον Αφγανό να σφάξει τον «άπιστο». Ο Αφγανός «ευχαρίστησε» τον αστυνομικό που του διευκόλυνε το έργο με αρκετές μαχαιριές. Μία εξ αυτών ήταν ακριβώς στον αυχένα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήγμα που δέχτηκε ο αστυνομικός στον αυχένα αναφέρεται ως θρησκευτικού τύπου ενέργεια στο Ιερό Κοράνιο, (8) Σούρα ελ-Ενφάλ (Τα Λάφυρα του Πολέμου): «12 (Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σ’ όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήσετε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”».

Η ενέργεια του αστυνομικού να τα βάλει με τον νομοταγή Γερμανό κι όχι με τον τρομοκράτη δείχνει τον βαθμό της εναντίωσης της ευρωπαϊκής ελίτ προς τα γηγενή έθνη και τους λαούς της Ευρώπης. Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία (και ίσως μία από τις τελευταίες) για να σταματήσει η κατρακύλα προς άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα ΜΜΕ (και τα ελληνόφωνα δεν αποτέλεσαν εξαίρεση) ο πολιτικός που μαχαιρώθηκε από τον ισλαμιστή τρομοκράτη χαρακτηριζόταν «ακροδεξιός», ενώ η περιγραφή του μαχαιροβγάλτη ήταν… ουδέτερη.

* Η ελληνική μετάφραση είναι μια έκδοση από το Συγκρότημα του βασιλιά Φαχντ για την εκτύπωση του Ιερού Κορανίου, Μεδίνα, Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ψήφο σε μη συστημικα κόμματα. Η αποχή βολεύει τη ΝΔ. Στέλνουμε μήνυμα με μικρά άφθαρτα κόμματα. Βάζουμε φρένο στη woke ασυδοσία.

  2. Αυτόν τον πούστη τον φονιά τον Ισλαμιστή, τον έβαλε μέσα στην Ευρώπη το φασιστόμουτρο η Μέρκελ με τον αλητάμπουρα τον Τσίπρα. να τον χαίρονται τον φονιά που μας κουβάλησαν, μαζί με εκατομμύρια άλλους Μουσουλμάνους εγκληματίες.

  3. Αυτή η Ευρωπαική Ένωση των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών δεν έχει κανένα παρών και σίγουρα δεν υπόσχεται κανένα μέλλον. Έφεραν τον άπλυτο, τον βρομιάρη φανατικό Ισλαμιστή από το Αφγανιστάν στην Ευρώπη και μάλιστα την καρδιά της Ευρώπης που είναι η Γερμανία. Του έδωσαν επιδόματα, στέγη και τροφή. Παντρεύτηκε λένε και έκανε και δύο παιδιά. Την ένταξη του στην κοινωνία με τον φόνο που διέπραξε. Αυτή η Ευρώπη των τραπεζιτών και των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, να πάει να γ@μηθεί. Την Κυριακή εννιά Ιουνίου, θα απέχω.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κολυδάς: Εξηγεί τι είναι το φαινόμενου του «Ιπτάμενου Ολλανδού» που καταγράφηκε στην Κέρκυρα

Αναλυτική εξηγήσει δίνει ο διευθυντής της ΕΜΥ Θεόδωρος Κολυδάς για το περίεργο καιρικό φαινόμενο που εμφανίστηκε στην Κέρκυρα. Σε...

More Articles Like This