Ο Μελισσανίδης δεν… πιέζεται;

Must Read

Είναι γνωστή η ιστορία με την κατηγορηματική άρνηση του Δημήτρη Μελισσανίδη στους ανθρώπους της UEFA να καλύψουν δύο φωτογραφίες στη φυσούνα της «Opap Arena», που δείχνουν η μεν μία την Αγία Σοφία, η δε άλλη το δράμα των προσφύγων. Εχουν δημοσιευτεί πολλά σχετικά κείμενα.

Εκείνο που θα ήθελα να τονίσω, είναι ότι οι υπεύθυνοι της UEFA τελικά υποχώρησαν και οι φωτογραφίες έμειναν εκεί. Αυτό κάτι διδάσκει. Οτι οι εύκολες δικαιολογίες ότι «μας πιέζουν οι ξένοι» είναι όχι εύκολες, αλλά φτηνές προφάσεις. Οι ξένοι πιέζουν εκεί που τους παίρνει. Μα, θα μου πείτε, άλλο να σε πιέζουν η Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ και άλλο η UEFA, και σωστά θα μου το πείτε, διότι, ενδεχομένως, δεν ξέρετε τι είναι να σε πιέζει η UEFA.

Πάντως, ο Δημήτρης Μελισανίδης απέδειξε ότι η Ιστορία ούτε διαγράφεται ούτε αλλάζει. Η Αγία Σοφία αποτελεί οικουμενικό σύμβολο και αναγνωρίσιμο διεθνώς. Οι πρόσφυγες, πάλι, είναι πραγματικότητα. Δεν μπορεί να σβήσει κανείς ούτε τα γεγονότα του ’22 ούτε τους διωγμούς των Ελλήνων της Πόλης. Φτάνει πια… Αν έλειπαν και τα αίσχη των κομπλεξικών βανδάλων, που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στο γήπεδο, όλα θα ήταν καλά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Όταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αποχωρεί, συνοδευόμενος από αγνούς φιλάθλους του,που σηκώνουν θριαμβευτικα τα λάφυρα ,κάθε κουβέντα περισσεύει.

  2. Μόνο ένας κομπλεξικός περιορισμένης αντίληψης θα χαρακτήριζε 20.000 κόσμο “κομπλεξικούς βανδάλους” επειδή κάποιοι λίγοι έσπασαν κάποια καθίσματα και έγραψαν συνθήματα πάνω σε καθρέφτες στις τουαλέτες.

    • Αγαπητέ, με την «ευρεία» αντίληψή σου, πού αντιλήφθηκες στο άρθρο ότι χαρακτηρίζονται έτσι οι 20.000 και όχι αυτοί που έκαναν τις ζημιές; Αυτοί (οι λίγοι;) που έκαναν ό,τι έκαναν είναι όντως κομπλεξικοί βάνδαλοι.

  3. Δυστυχώς ο Ολυμπιακός αντί να στείλει τους σωστούς φιλάθλους του έστειλε τους καφρους του…Σε αυτό έχει ευθύνη και ο ίδιος ο σύλλογος…

    • Τα χανουμια στο πρώτο παιχνίδι στην τσαμπασοφια έσπασαν 200 καθίσματα. Και μιλάς για τα 30 καθισματα των Ολυμπιακών που τα πληρώσαμε κιόλας;

      • Κάνεις το κρύο χιουμοράκι σου, όταν το Καραϊσκάκη είναι σκάνδαλο από όπου και να το πιάσεις: το πώς μπήκε στο φάκελο των Ο.Α., οι δόσεις που δεν εξυπηρετούνται εδώ και χρόνια, ο τρόπος που πέταξαν έξω (και ακολούθως εξαφάνισαν) τον Εθνικό από ένα ΔΗΜΟΣΙΟ γήπεδο κ.ά. πολλά.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παραδοχή των κυβερνητικών ευθυνών για την αισχροκέρδεια στο ηλεκτρικό ρεύμα η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου

Επί τάπητος τίθεται στην έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την με την πολιτική ηγεσία του...

More Articles Like This