Εργαλειοποίηση και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

Must Read

Ότι ο Τύπος δεν περνάει και τα καλύτερά του είναι γεγονός και κάθε μέρα φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν με παραδείγματα. Να δύο προχθεσινά.

Κυβερνητική εφημερίδα: «Ο,τι πιο χυδαίο η εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών». Είσαι με τα καλά σου, κυρά μου; Δηλαδή οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν το «μπαζωμένο» δίκιο τους και συ μιλάς για εργαλειοποίηση; Δηλαδή, να βγάλουν τον σκασμό και να σταματήσουν να μαζεύουν τα οστά των ανθρώπων τους από τις χωματερές της Λάρισας και να μη μιλάνε για να μη χαλάσουν το… 33% του κ. Μητσοτάκη (και τα γκάλοπ τόσο του δίνουν…);

Άλλη εφημερίδα έχει τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ντυμένο… Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και, ευκαιρίας δοθείσης, ενημερώνει τις Βρυξέλλες ότι οι Έλληνες δεν σκύβουν το κεφάλι – απόδειξη τούτου είναι το ότι ο Ολυμπιακός… κατέκτησε το Κόνφερενς Λιγκ, εξ ου και το αρματολίκι του κ. Μαρινάκη. Παιδιά, ψυχραιμία.

Ουδέποτε ένα καλό σουτ του Φορτούνη ή μία απόκρουση του Τζολάκη έφερε πίσω την Πόλη και την Αγια-Σοφιά. Άλλα πράγματα χρειάζονται γι’ αυτά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε ύφεση η φωτιά στην Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου – Κικίλιας: «Θα μπορούσε να έχει ολέθριες συνέπειες»

Σαφώς καλύτερη είναι η εικόνα από τον οικισμό Κάτω Ποσειδωνία στο Λαύριο, όπου νωρίς το απόγευμα ξέσπασε φωτιά σε...

More Articles Like This