Βραβείο σπάτουλας στον Λιάγκα!

Must Read

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί δεν νιώθει πλέον την ανάσα του Γιώργη του Αυτιά στον σβέρκο του και έχει αφεθεί ψυχολογικά ελεύθερος να εγκωμιάζει (πάντοτε με μαχητικό πνεύμα) τις αρετές του πολυχρονεμένου ηγέτου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Χθες στην εκπομπή του έδωσε και χοντρά και ψιλά… ρέστα ο αποτυχών πολιτευτής της πασοκάρας (το 2007, επί ΓΑΠ, ήταν υποψήφιος βουλευτής ο Λιάγκας). Αφηγήθηκε την επίσκεψη Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 και του ήρθε τραμπάκουλο. Οταν αντίκρισε τη σεπτή μορφή του πρωθυπουργού στην τηλεοπτική οθόνη, αναγάλλιασε η ψυχή του: «Ενώ ο Κασσελάκης μου φαίνεται κουρασμένος, ο Μητσοτάκης είναι ακούραστος… Είναι άλογο κούρσας» είπε ο Λιάγκας για τον Αστραχάν της λουκουμοδεξιάς. Και συνέχισε απτόητος: «Εχει χιούμορ. […] Σε εκπλήσσει γιατί, όταν τον βάλεις σε εικόνα αποστειρωμένου, πιστεύεις ότι δεν έχει χιούμορ, να σου πει όλα αυτά που σου λέει… Τον βλέπω στην Τήνο και μιλάμε. Εμένα έρχεται και μου κάνει πλάκα συνέχεια».

Ούτε αυτές οι γλίτσες, όμως, φάνηκαν αρκετές στον Λιάγκα και συνέχισε, σχολιάζοντας τις επιτυχείς προβλέψεις του Μητσοτάκη στις αθλητικές αναμετρήσεις και τον συνέκρινε με τον Πολ, το χταπόδι που «μάντευε» τους νικητές στα Μουντιάλ: «Το χταπόδι του αθλητισμού είναι ο Μητσοτάκης».

Κι έπειτα, σε μια ένδειξη σεμνής μεγαλοπρέπειας, ο Λιάγκας εξήγησε γιατί δεν άφησε τον ρεπόρτερ της εκπομπής του να κουράσει πάνω από τρίλεπτο (ερωτώντας τον για ζητήματα καυτά όπως το TikTok και το ποδόσφαιρο) τον Μητσοτάκη: «Του είπα “άσ’ τον να φύγει”. Ντράπηκα… Ντρέπομαι μερικές φορές».

Μετά τα σάλια και τις γλίτσες για τις οποίες δεν ντράπηκε να τες πει, ο Λιάγκας ακολούθησε την πεπατημένη, της επίδειξης της πλημμελούς ενημέρωσής του πάνω σε βασικά ζητήματα. Στη συνέντευξη που έκανε (λίγο μετά τα σιρόπια που έσταξε για χάρη του Κούλεως) με τον Πέτρο Κόκκαλη, γενικό γραμματέα του κόμματος Κόσμος, έδειξε να μη γνωρίζει ότι και οι επικεφαλής κομμάτων χρειάζονται σταυρό όταν είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Η τηλεόραση εν έτει 2024 έχει τους παρουσιαστές, τους διασκεδαστές της εξουσίας και τους ενημερωτές που της αξίζουν.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θερινές εκπτώσεις: Ανοιχτά σήμερα, Κυριακή, τα καταστήματα – Δείτε το ωράριο λειτουργίας

Ανοικτά είναι σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου, τα καταστήματα στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων, με τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να...

More Articles Like This