Τι Πόρσε, τι κάτι άλλο…

Must Read

Της υφυπουργού Μεταφορών Χριστίνας Αλεξοπούλου ελάχιστοι γνωρίζουν την πολιτική ύπαρξη. Το μέχρι τούδε έργο της δεν έχει δα και συγκλονίσει το πανελλήνιο. Παραλλήλως η εν γένει εικόνα των ΜΜΜ κινείται στα όρια του τραγικού. Η κυρία Αλεξοπούλου, λοιπόν, κατάφερε να ταρακουνήσει την κοινή γνώμη όταν εμφανίστηκε να κυκλοφορεί στη Λέσβο με απαστράπτουσα Πόρσε.

Στη σχετική πρόγκα που ακολούθησε η κυρία Αλεξοπούλου ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τι είδους αυτοκίνητο ήταν αυτό στο οποίο μπήκε και πόσο στοιχίζει. Δηλαδή, να το πούμε με δικά μας λόγια, δεν κατάλαβε ότι μπήκε σ’ ένα αυτοκίνητο «κάτσε καλά»; Ωραία υφυπουργό Μεταφορών έχουμε. Να μην μπορεί να ξεχωρίσει την Πόρσε από ένα ταπεινό αυτοκινητάκι. Και για να μη μας δουλεύει η κάθε κυρία Αλεξοπούλου.

Και βέβαια ήξερε πού έμπαινε, όπως ήξεραν και αυτοί που έθεσαν στη διάθεσή της (αλήθεια, με ποια ιδιότητα;) για να κόβει τις βόλτες της με το πανάκριβο αυτοκίνητο. Και θα απολάμβανε τις βόλτες της αν κάποιοι δεν το σφύριζαν αρμοδίως. Σταματήστε πια το δούλεμα και κλείστε επιτέλους τα απύλωτα στόματά σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας από μεγάλη φωτιά σε καφετέρια!

Μια μεγάλη φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ της Τετάρτης σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Αγίου Μελετίου και 28ης...

More Articles Like This